Articole

Biserica – un stup spiritual

Cineva a facut o analogie deosebita, comparînd Biserica cu un stup de albine. Dupa cum se stie , albinele nu pot trai izolate. Daca separi o albina nu-i mai poti asigura acesteia o temperatura adecvata, apa si mîncare, care sa o mentina în viata. În cel mult trei zile , aceasta va muri.

Albinele traiesc numai atunci cînd sunt într-o colectivitate. Aceasta comunitate traieste în stup, dar lucreaza înafara ! Daca albinele ar ramînea numai în stup si s-ar bucura doar de partasia dintre ele, în cîteva saptamîni ar începe sa hiberneze sau ar muri.
Stupul se întareste si albinele sunt pline de viata , numai atunci cînd toate se angajeaza în lucru înafara iar fiecare aduce ceea ce a cules si pune împreuna.

Aceasta realitate este un mare adevar si pentru Biserica. Sursa puterii sta în unitate, iar secretul vietii din belsug în slujirea înafara.
Daca nu suntem eficienti în slujire atît cît ne-am dori, aceasta se poate sa fie datorita lipsei de unitate .Dar daca nu avem o viata din belsug, aceasta se datoreaza faptului ca ne-am închis între ziduri. Penru a fi plini de putere membrii bisericii trebuie sa aiba partasie deplina, iar pentru a avea o viata abundenta , acestia trebuie sa fie gata sa slujeasca înafara Bisericii.

Show More
Banner Pozitie 4 (liber)

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Close
Back to top button