Batalia

0
170

In permanenta în jurul nostru are loc un conflict, un conflict spiritual. Invizibila ochilor nostri firesti este aceasta lume spirituala care este împartita în doua categorii: în fortele binelui si în fortele raului. Acestea se lupta între ele. Atunci cand îmi încep rugaciunea de mijlocire pasesc direct pe taramul razboiului spiritual si încep sa duc o lupta spirituala.

Apostolul Pavel a spus ca noi nu ne luptam împotriva carnii si a sangelui, ci împotriva capeteniilor si domniilor si a fortelor spirituale ale raului (duhurilor rautatii) din locurile ceresti. De aceea trebuie ca noi sa îmbracam toata armura lui Dumnezeu. Dupa aceea Pavel însiruie în Efeseni 6 armura sau armatura lui Dumnezeu care ar trebui sa-l echipeze pe crestin pentru batalie.
Caci apostolul a spus ca armele razboiului nostru nu sunt firesti sau pamantesti fiindca nu ne aflam într-o lupta fizica. Daca am fi fost angajati în vreuna atunci am avut armele noastre lumesti. Dar fiindca noi ne aflam într-o batalie spirituala, armele si armura razboiului nostru sunt spirituale. Ele au puterea divina de a darama întariturile inamicului (2 Cor. 10:4).

Ce veti face oare acum odata ce sunteti deplin echipati cu toata aceasta armura spirituala? Doar veti astepta? Nu! Ci aruncati-va în lupta! Cum va aruncati în lupta? „Facînd în toata vremea, prin Duhul, tot felul de rugaciuni si cereri” (Efeseni 6:18).

Ati fost încinsi pentru lupta – atunci începeti sa luptati!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.