Articole

Dragostea Adevarata

Textul din 1 Corinteni 13:1-13, am putea spune caci este motorul de cautare a bibliei, caci daca ai dragoste in toate si vei implini ceea ce spune scriptura vei avea parte de viata vesnica. Un singur cuvant “DRAGOSTEA” exprima de fapt felul de traire pe care ar trebui sa il aiba un om care are teama de Dumnezeu. Am auzit unele persoane, spunand caci se comporta ciudat cu persoanele din jur deoarece la randul lor, acestea ii fac rau. In Matei 5:44-48 scrie:Dar eu va spun: Iubiti pe vrasmasii vostri, binecuvantati pe cei ce va blastama, faceti bine celor ce va urasc, si rugati-va pentru cei ce va asupresc si va prigonesc, ca sa fiti fii ai Tatalui vostru care este in ceruri; caci El face sa rasara soarele Sau peste cei rai si peste cei buni, si da ploaie peste cei drepti si peste cei nedrepti. Daca iubiti numai pe cei ce va iubesc, ce rasplata mai asteptati? Nu fac asa si vamesii? Si daca imbratisati cu dragoste numai pe fratii vostri, ce lucru neobisnuit faceti? oare paganii nu fac la fel? Voi fiti dar desavarsiti, dupa cum si Tatal vostru cel ceresc este desavarsit”.

Deci astfel daca cineva te uraste pe nedrept, intoarce-i binele pentru rau ji astfel vei birui raul prin bine.

“Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopere totul, sufere totul”

Te-ai gandit vreodata la lucrul acesta? Esti gata ca de azi inainte sa-i spui Domnului:Da Doamne, azi ma intorc cu adevarat, vino in viata mea, si te rog ajuta-ma, sa-mi iubesc chiar si vrasmasii”

Daca inca nu poti spune acest lucru, roaga-te la Dumnezeu sa te elibereze de tot ceea ce te apasa, du-te si impaca-te cu vrasmasii tai, dai mana de pace, si astfel vei avea o mare bucurie in suflet.

“Acum dar raman aceste trei: credinta, nadejdea si dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea”

Tags
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Articole Aleatorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro

Close
Close