Articole

Neînțelegerea

O familie cu copii petrecea o zi pe plajă, bălăcindu-se în apă și construind castele de nisip. La un moment dat, au văzut o persoană care semăna cu o cerșetoare bătrână, ce mergea de-a lungul plajei, căutând gunoaie pe care le strângea în geantă.

via Twitter.com

Părinții își cheamă copiii, spunându-le să nu se apropie de cerșetoare. Bătrâna le zâmbi, însă gestul ei rămase fără răspuns. Mai târziu au aflat că acea femeie aduna cioburile de pe plajă, astfel încât copiii să nu se rănească. PRIN TEORIA ATRIBUȚIEI, S-A DESCOPERIT CĂ CEI MAI MULȚI OAMENI AU TENDINȚA  DE A-ȘI ATRIBUI LOR INTENȚIILE BUNE ȘI CELORLALȚI INTENȚIILE RELE. Să evităm această capcană… Uneori noi ne uităm la înfățișarea omului, dar DUMNEZEU Se uită la inimă…

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button