ArticoleMeditatii

Mesajul dragostei și al bucuriei

Vestea bună nu este doar despre pruncul născut într-o iesle, ci este mai mult decât atât. Nu sunt doar colindele ce răsună melodios printre crengile brazilor împodobiți cu cadouri. Vestea cea bună conține un mesaj de dragoste și de bucurie.

Astfel, Dumnezeu a trimis pe Fiul Său din cer pe pământ, să se nască dintr-o fecioară, așa cum, cu sute de ani înainte, îi descoperise profetului Isaia…Iată, fecioara va rămâne însărcinată, va naște un fiu” (Isaia 7:14). Iar acest unic Fiu al lui Dumnezeu avea să fie “străpuns pentru păcatele noastre, zdrobit pentru fărădelegile noastre. Pedeapsa care ne dă pacea a căzut peste El, și prin rănile Lui suntem tămăduiți.” (Isaia 53:5)

Purtând pedeapsa pentru păcate în locul meu și al tău, Fiul a împlinit voia Tatălui și a desăvârșit astfel planul de salvare, care ne aduce astăzi bucuria mântuirii, prin credința în Domnul Isus Hristos.

Mesajul dragostei, asemenea, se referă la un Dumnezeu plin de dragoste față de noi, Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică,” (Ioan 3:16)

Din dragoste Dumnezeu a ales să trimită pe Fiul Său pe pământ, pentru a fi pedepsit în locul nostru, iar noi am primit bucuria salvării prin credința în El, vestea bună pe care trebuie să o împărtășim tuturor.

Show More

Simona Mihaescu

"Pentru mine, fericirea mea este să mă apropii de Dumnezeu... şi doresc ca toţi oamenii să poată simţi bucuria prezenţei Lui în inima lor. Într-o lume umbrită de confuzie, El aduce răspunsuri, şi în locul unde întunericul domneşte, aprinde o lumină prin Cuvântul Său revelat. Aici am privilegiul să vă pot împărtăşi lucruri pe care le-am descoperit umblând pe Calea credinţei"

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button