Articole

Total Schimbat la 12 ani de activitate

Aniversarea celui de-al doisprezecelea an de activitate!

Silviu Firulete

Privind prin prisma anilor trecuți, nu putem să nu observăm dragostea și bunătatea lui Dumnezeu care ne-a călăuzit și condus ca împreună să ajungem la cei 12 ani de activitate în mediul online, la ceea ce noi o numim o Vestire a Cuvântului lui Dumnezeu și, totodată, răspândirea speranței, a încurajării și a cunoașterii aprofundate a existenței lui Dumnezeu.

Nu este ușor, ca într-o lume care promovează aproape absolut orice, să te păstrezi vertical pe temelie și să te asumi la ceea ce Dumnezeu a investit în tine, și acel talant să ți-l pui în negoț.

Noi, cei de la Total Schimbat, suntem recunoscători tuturor acelora care ne-ați sprijinit în rugăciunile voastre, prin îmbărbătările și mesajele pline de încurajare care ne-au susținut emoțional în munca noastră pe acest „teren” de evanghelizare.

Ne rugăm, și am dori ca împreună cu noi să o faceți și voi, ca ceea ce acum 12 ani a început, flacăra și dorința aceea de a vesti Cuvântul lui Dumnezeu pentru cititorii noștri, să rămână necurmat în inimile acelora care de aici, din spatele monitoarelor noastre, dorim să vă împărtășim și vouă.

La mulți ani, Total Schimbat.ro!

Ioana Heredea

Slujirea este un domeniu de care mulți fug. Nu e ușor să investești din timpul tău, să rupi o frântură din agenda aglomerată și să te dedici scrisului, fără să aștepți în schimb o remunerație. Pentru mine, Total Schimbat a fost locul în care am învățat ce înseamnă să slujesc și să fiu perseverentă în această viziune frumoasă, indiferent de preț.

Nu regret nicio clipă de slujire pe pagina Total Schimbat, cu toate că uneori am întâmpinat diverse provocări. Perseverența nu înseamnă să faci o anumită activitate constant, fără bariere, ci valorea sa e încununată de eforturile noastre de a ne atinge scopul, în ciuda împotrivirilor. Acolo nu te afli, nu te lăsa intimidat de piedicile aprige, ci înaintează având în față țelul pentru care ai luptat și ai sacrificat atât. Mulțumim că ne urmărești și ești alături de noi în această misiune de răspândire a Evangheliei.

La mulți ani, Total Schimbat.ro! La mulți ani vouă, dragi cititori!

Simona Mihăescu

Timpul trece și nu îl putem opri. Clipa care a fost ieri, astăzi nu mai este. Rămâne doar ce am făcut, ce am construit, ce am scris. Au trecut 12 ani de când cineva a avut pe inimă să înceapă o lucrare spre folosul sufletesc al multora. Astfel a luat ființă site-ul Totalschimbat.ro. M-am alăturat acum 5 ani. De-a lungul timpului am putut să observ cum fiecare a adăugat câte ceva și am înțeles că doar prin contribuția fiecăruia va rezista și va merge mai departe o lucrare bună.

Dorința mea este ca, prin articolele publicate în contiuare, să putem fi de folos vieții spirituale a bisericii Domnului Isus Hristos, care este răspândită pretutindeni în lume. Am învățat că trebuie să rup din timpul meu și să îl dedic și altora. Orice sacrificiu va aduce și împliniri mai tărziu, chiar dacă pe moment nu se vede niciun rezultat. Dumnezeu poate lucra și printr-o sămânță semănată, printr-un cuvânt citit sau auzit sau printr-o pâine dăruită cu dragoste.

La mulți ani, Total Schimbat.ro!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button