Articole

Retrospectiva anului 2021

la multi ani 2022

Cu bucurie, tristețe, biruință sau dezamăgire, privim neputincioși la anul 2021, anul care tocmai este pe cale să treacă atât de repede cu aceeași viteză cum a venit.

Nu putem afirma sau nega faptul că, într-un fel sau altul, 2021 a adus în viața multora dintre noi fie câte o ștampilă ce ne-a însemnat, ne-a bucurat, fie câte vreo deznădejde, descurajare, poate chiar suferință. Sunt conștient de multele decizii mondiale, naționale și internaționale care au modificat drastic cursul anului 2021, dar nu descurajăm în a crede, căci, cu fiecare an trecut, viața fiecăruia dintre noi este mai aproape de revederea cu Mântuitorul nostru, Isus Hristos. Trecutul, anul 2021, să-l lăsăm în urmă cu bune și rele, pentru a privi cu speranța că anul 2022 va fi un an în care ne vom apropia mai mult de Dumnezeu, pentru a fi mai pregătiți pentru reîntâlnirea cu Dumnezeul nostru.

Vă îndemn pe toți, împreună, să Îl slujim mai mult pe Dumnezeu, să ne implicăm mai mult în misiunea de vestire a Cuvântului lui Dumnezeu, pentru ca misiunea noastră personală a fiecăruia să aducă, în anul 2022, un an de biruință pentru toți.

La mulți ani binecuvântați, creștine!

Silviu Firulete

Cu ajutorul Domnului ne apropiem de sfârșitul lui 2021. Un an marcat, pe plan social, de temeri, suferințe și îngrădiri ale libertății. Cu toate acestea, Dumnezeu a fost cu noi și ne-a ajutat să le traversăm pe toate. Pe plan personal, am avut bucurii și ne-am lărgit familia, iar acum pot privi lucrurile din perspectiva de mamă.

Nădăjduiesc să și pot scrie, în viitor, mai multe articole pe tema familiei. Lucrurile sunt și vor fi într-o continuă schimbare, dar cea mai importantă schimbare este cea a inimii, care trebuie să fie totală, prin harul Domnului. În 2022 vă invit să priviți mai mult spre cer și mai puțin către pământ, mai mult la ceea ce poate face Dumnezeu decât la ceea ce puteți face prin propriile puteri. Să nu uitați că controlul tuturor situațiilor din viața voastră Îi aparține, iar partea noastră este rugăciunea cu mulțumire pentru toate lucrurile și în toate împrejurările. Fiți binecuvântați și în 2022 cu bucurie, pace, putere și credință!

Simona Mihăescu

Pentru mine, 2021 a fost un an plin de provocări, de necunoscute care parcă s-au ivit de nicăieri. Cred că fiecare dintre noi ne-am rugat pentru un an mai bun din toate punctele de vedere. S-ar putea ca la sfârșitul acestui an sa constați că, totuși, încă ai rugăciuni fără răspuns și promisiuni neîndeplinite.

Tentația de a privi la neajunsurile noastre este mare. Dar, privind în urmă, putem fi siguri de un lucru: Dumnezeu a fost alături de noi în tot acest timp. Bunătatea Lui ne-a purtat în fiecare zi. E vorba de astăzi și de binecuvântările pe care le avem deja. Să ne oprim din alergare și să ne facem socoteala binecuvântărilor. El nu ne-a părăsit și promite să ne poarte pe brațele Lui și în 2022. Ține-te strâns de El și de acum înainte. La mulți ani, dragi cititori!

Ioana Heredea

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button