Articole

Păreri sau soluții?

Poate drumul fiului rătăcitor a fost unul dintre cele mai abordate subiecte de la amvoanele bisericilor sculptate cu fețe de sfinți pe ea. Mulți au știut să își exprime propria părere despre această întâmplare, dar puțini au găsit o soluție pentru a împiedica un asemenea incident.

Viața spirituală a multora dintre noi depinde de prea multe ori de părerea altora. Oare Tatăl Și-a lăsat copiii singuri și ai nimănui? Oare glasul Lui nu îi satură pe aleșii Lui pe deplin?

Prea puțin ne pasă de cei din jurul nostru, și asta îi împiedică și pe alții să vină în Împărăția Tatălui. Oamenii au nevoie de o mângâiere și în eșecurile proprii, ne-a explicat Isus, și noi tot nu am înțeles.

Mulți dintre noi ne trăim amintirile în prezent și viitor. Am uitat că oamenii răi într-un final devin băieții buni și robi ai lui Hristos.

Și din nou, încă mai avem puțin timp. Mai avem timp să apreciem viața și sănătatea în Isus Hristos. Mai avem timp pentru a ne aținti ochii asupra lui Hristos și apoi, cu milă și dragoste din dragostea Lui, să creăm atmosfere potrivite pentru manifestarea vie a puterii Lui de vindecare și eliberare în zilele de pe urmă…

Suntem chemați din eșec să oferim o șansă oricărui necunoscut și o direcție clară…

Și finalul ne va fi glorios, cândva mai târziu, norii ne vor fi scaunele din cinematografele Bucureștiului, iar filmele ce se vor derula continuu vor fi cu siguranță scrisorile de dragoste scrise de Dumnezeu Tatăl pentru aleșii Săi…

Dar până atunci mai este…

Nedelcovici David


Show More

David Nedelcovici

Nothing about me, it's all about Christ.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button