Articole

Puterea credinței

sursă foto: wordpressgalery.com

Credința personală este cheia universală a cuferelor misterioase. Vreau să îți spun că atunci când îți ocupi locul și începi să îți asumi adevăratele drepturi și privilegii în Hristos, Dumnezeu va începe să îți răspundă.

Există atâția creștini care sunt epuizați din cauza acceptării influențelor demonice din preajma lor. Mai apoi, zilnic subiectul lor de bază este diavolul: “cât mă lovește diavolul; ai văzut ce lovitură a dat diavolul; numai diavolul putea face asta”. Acest ritm de viață mă determină să înțeleg că unii sunt mai uimiți de puterea diavolului decât de puterea în Hristos.
Consider că, atunci când avem credință și suntem conștienți de identitatea noastră în Hristos, devenim un pericol pentru diavol. Iadul nu ne va mai înfricoșa deținând o atitudine plină de credință, ci vom deveni o spaimă pentru iad și o bucurie pentru rai. Diavolul niciodată nu va avea acces asupra ta dacă îți cunoști autoritatea.

Este necesar de a înțelege că credința adevărată este strâns legată de dragoste. Problema este că uneori accentuăm credința, dar omitem dragostea.
În Matei 11:24 avem punctul culminant al credinței, iar în versetul 25 avem secretul credinței. Permite-mi să fac o traducere personală a versetelor:
De aceea vă spun că toate lucrurile pe care le cereți atunci când vă rugați, să credeți că le-ați și primit (adică am primit lucrul respectiv – trebuie vorbit ca și cum am acel lucru – vezi Romani 4:17; Evrei 11:1), și ele vi se vor da (doar dacă am crezut că le-am primit când am cerut). Și când stai în picioare rugându-te (în credință, conform celor de sus) să ierți dacă ai ceva împotriva cuiva, pentru ca și Tatăl nostru care este în ceruri să îți ierte nelegiuirea.“

  •  
•Credința funcționează doar prin dragoste.
(Galateni 5:6)

Reține că credința acționează doar pe tărâmul lui Dumnezeu! Măsura credinței noastre va crește în funcție de cât de mult ne hrănim din Cuvântul lui Dumnezeu.
Dacă dorești să ajuți pe cineva slab în credință, caută un punct comun de credință și lucrează după credința lui (Matei 9:29).

Nu te condamna!

Credința poate funcționa în inima ta, cu îndoiala în mintea ta.

Pentru revelații mai profunde din Cuvânt, îți recomand să rostești rugăciunile lui Pavel pentru tine din Efeseni 1:16-20; 3:14-19.

David Nedelcovici

Show More

David Nedelcovici

Nothing about me, it's all about Christ.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button