Stiri

Creștinii, uniți împotriva COVID-19

Ziua Mondială a Rugăciunii va fi convocată duminică, 22 martie, la ora 12 prânz, ora locală.  Toți creștinii sunt rugați să se roage acasă între orele 12:00 și 13.00 și să acopere globul în 24 de ore.

Rugați-vă pentru:

  1. Oprirea răspândirii virusului;
  2. Restaurarea celor deja infectați;
  3. Pacea pentru familiile care și-au pierdut persoanele dragi;
  4. Restaurarea economiilor lumii;
  5. Înțelepciune pentru guverne să facă față focarului.

Niciodată nu a existat un motiv pentru a chema TOȚI creștinii din întreaga lume la o zi globală de rugăciune împotriva unei amenințări care afectează lumea.

Într-o vreme în care mai multă panică este creată decât boală, se pare că lumea întreagă este cuprinsă în groaza virusului care, prin mijloacele de îmbolnăvire fizică, a reușit să infecteze și psihicul multora. Cu siguranță, nu negăm toate efectele biologice și răspândirea acestui virus prin mijloacele sale rapide de infectare, dar trebuie să rămânem fermi în credință și să ne rugăm ca Dumnezeu să aducă eliberare fizică și psihică pentru toți aceia care sunt bolnavi, fie într-un fel sau altul.

Să fie un mesaj puternic. Răspândiți mai departe mesajul de mai sus. Fiți uniți în rugăciune!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button