Editoriale

Nicidecum n-am să te las

Sursă imagine: Pinterest

”Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi!” Evrei 13:5

Suntem trecători pe acest pământ, dar nu suntem de neatins. Sunt atâtea lucruri în jurul nostru care ne pot afecta și pot ajunge la inima noastră. Uneori este viața de zi cu zi, neajunsurile ei și lupta pentru un trai mai bun. Alteori sunt oamenii care ne împresoară cu egoismul lor și ne înfig cuțite pe la spate în timp ce, pe din față, ne zâmbesc și ne strâng în brațe. Uneori suntem chiar noi și propriul nostru întuneric ce zace ascuns undeva în lăuntrul inimii.

Suntem umani. Oricât am încerca să fim de tari, prin puterea noastră nu vom reuși niciodată. Adesea uităm însă lucrul cel mai important: faptul că nu suntem singuri. Dumnezeu le este întotdeauna alături celor ce își pun încrederea în El și Îl caută dintr-o inimă sinceră și curată.

De aceea, om drag, oricine ai fi, oriunde ai fi, indiferent de situația cu care te confrunți, amintește-ți că Isus Hristos, Mântuitorul tău, continuă să fie în inima ta. Duhul Sfânt continuă să te călăuzească. Dumnezeu Tatăl încă te poartă în brațele Sale, iar una dintre promisiunile Sale pentru tine este aceea că niciodată nu te va părăsi!

Poate că ești prins în traiul zilnic. Poate că lucrurile nu merg chiar așa cum ți-ai dori, poate în acest moment al vieții tale ai visat să fii mult mai departe decât ești acum. Poate că problemele se țin ca scaiul de tine și nu vezi nicio urmă de scăpare. Nu renunța! Încrede-te în Dumnezeu. Agață-te de El.

S-ar putea ca oamenii și circumstanțele să te fi rănit. S-ar putea ca sufletul să îți fie apăsat și îngrijorat. S-ar putea ca tu însuți să te fi pângărit cu mizeriile din lume, dar, atâta vreme cât poți să îți înalți ochii către cer, mai există speranță. Noaptea nu-i atât de neagră precum pare atunci când îți pleci genunchii în rugăciune.

Poate că ai obosit. Poate că ochii te dor de atâtea lacrimi. Inimă vitează, ceea ce Dumnezeu a promis în Cuvântul Său este adevărat. Cuvântul Său nu își va pierde niciodată valoarea și autenticitatea.

Astăzi, așa cum ești, amintește-ți de promisiunea Lui și odihnește-te în El. Orice te-ar necăji, orice te-ar apăsa, orice te-ar pângări, nimic nu e mai mare decât Dumnezeul în care te încrezi. 

Lavinia Dance

Show More

Lavinia Dance

Am descoperit că în viață dacă îl ai pe Dumnezeu ai totul, iar fără El nu ești nimic. Dacă sunt ceva, sunt prin harul Său. Și dacă harul Lui a ajuns până la mine, atunci eu consider că trebuie să ajungă peste tot.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button