Editoriale

Eşti gay? Te înţeleg

Suntem martori la invazia covârșitoare și obraznică a homosexualității în țara noastră și mulți își dau cu părerea asupra acestui aspect. Unii sunt mai acizi, alții nu prea. Așadar, vreau să prezint o analiză a acestui fapt și din unghiul meu de vedere, deoarece, cine știe, poate în loc să mai pălăvrăgim aiurea pe seama acestor oameni, vom trece la fapte și vom face ceea ce cu adevărat contează.

DESPRE CUM SE-NTÂMPLĂ

Am auzit mărturia unei tinere care se convertise la creștinismul real, deși fusese și înainte creștină, așa cum e toată România în urma recensământului. Fata asta fusese crescută în adunare evanghelică. De mic copil a participat împreună cu familia la întâlnirile bisericii. Știa tot ce se poate afla despre Dumnezeu, despre poruncile Lui și despre voia Lui, despre ce ne este îngăduit și ce nu ne este îngăduit. Avea cunoștință despre tot, căci era crescută pe băncile bisericii. Tânăra asta însă, copil fiind, avea un fix al ei: nu suporta nimic din ce reprezintă femininul. Nu suporta să poarte rochițe sau să se joace cu păpușile, nu suporta tunsoare specifică fetelor sau încălțăminte pentru fetițe, nici măcar drăguțele gentuțe nu le suferea. Ea voia să fie ca băieții. Văzând părinții că fata lor este mai încăpățânată de felul ei și nu renunță la fixurile ei, i-au acceptat nazurile și, în decursul anilor, i-au făcut pe plac.

Cei care nu erau din imediata apropiere a familiei n-aveau nici cea mai mică bănuială că băiatul familiei X este de fapt o fetiță. Anii au trecut și copila îndărătnică de altădată ajunsese la vârsta adolescenței, și dragostea a început să-i bată la inimă. Așa că fata asta a început să se simtă atrasă de… fete. De ce? Pentru că, povestea ea, odată cu trecerea anilor ea a-nceput să se considere băiat, ba chiar era convinsă că e băiat, așa că i se părea normal ca orice băiat să se îndrăgostească la un moment dat de o fată. Prin urmare, a avut relații intime cu alte fete până și-a găsit aleasa inimii și s-a căsătorit cu ea. În cele din urmă, Dumnezeu S-a îndurat de ea și a eliberat-o de acest păcat mizerabil. Nu știu dacă în toate cazurile se întâmplă la fel, dar la fata aceasta așa s-a derulat istoria ei întunecată. Un lucru e clar: în spatele oricărui păcat stă cel puțin un demon.

Auzindu-i mărturia, mi-am dat seama că persoanele acestea chiar sunt convinse că se nasc diferite față de noi, ceilalți, și ele nu înțeleg de ce noi nu pricepem asta și nu le putem accepta așa cum sunt. Realitatea, însă, este că ele nu așa se nasc, ci din fragedă copilărie duhuri demonice pun stăpânire pe ele. Aceștia sunt un soi de draci pe care nu-i deranjează mersul la adunare. Ei respectă programele și ritualurile bisericii și n-au nimic împotrivă chiar să se boteze. Oamenii stăpâniți de ei sunt foarte încântați dacă li se mai și dă câte-o slujire pe care s-o facă în casa Domnului, iar dacă nu-i lași să activeze chiar se supără. Vorbesc serios. Nu exagerez. Oamenii aceștia aparțin organizațiilor creștine LGBT și la întâlnirile lor folosesc aceeași Biblie ca noi. Fă o cercetare pe Google ca să te lămurești.

CE-I DE FĂCUT?

Aceștia-s demoni specializați în domeniu, cu mii de ani vechime pe cartea de muncă. Aceștia sunt soiul specific de draci pe care ucenicii nu i-au putut scoate doar cu predică și cântare. Despre acest soi de draci a zis Domnul Isus, în Marcu 9:29, că nu pot ieși decât cu rugăciune și post. Așadar, bieții oameni trebuie priviți cu milă pentru că, la modul real, ei chiar sunt neputincioși în fața unei asemenea posedări, nu se pot elibera singuri. Degeaba le predicăm și le prezentăm motivele nimicirii Sodomei și Gomorei  și le spunem că vor merge în iad. Dracii aceștia știu deja asta; nu-s noutăți pentru ei. Eventual ar putea ei să ne informeze mai cu de-amănuntul despre cum au decurs lucrurile, pentru că ei au fost acolo în mijlocul evenimentelor, au fost martori oculari și știu cum arată și iadul, că de-acolo vin. Pentru homosexuali trebuie înălțate rugăciuni fierbinți și e nevoie de post necurmat ca Dumnezeu să-i elibereze. Aceste două practici alungă demonii și sperie iadul.

IA URGENT MĂSURI

Dacă ai copii sau nepoți care prezintă aceleași manifestări ca cele expuse aici, nu te culca pe-o ureche spunându-ți că-și vor reveni când vor crește, ci începe de urgență să postești și să te rogi fierbinte pentru ei, ca Dumnezeu să-i elibereze de sub puterea acestor duhuri.

Homosexualii chiar sunt bolnavi, dar nu mintal, cum afirmă majoritatea oamenilor. Ei sunt bolnavi spiritual și nu este boală mai gravă decât asta. Boala aceasta se extinde și ia amploare din cauza bisericii care doarme. Nu vezi legătura? Permite-mi să ți-o prezint. În vremurile pe care le trăim, Biserica se axează preponderent pe muzică și pe predici. Un procent foarte neînsemnat este alocat rugăciunii (Clar că nu mă refer aici la rugăciunea aceea lipsită de putere care nu mișcă nici măcar praful de pe buze. Din astea găsim în adunări, nu e criză de ele. Mă refer la rugăciunea fierbinte care are putere, izvorâtă dintr-o viață neprihănită. Un procent și mai neînsemnat, aproape inexistent, este alocat postului. Nu mă înțelege greșit. Îmi place muzica și cânt și eu, iar despre predicile bune, ce să mai zic, le caut cu nesaț. Ce vreau să spun este că, dacă tăiem din ingrediente și nu respectăm rețeta, la final vom obține eșec, faliment total.

Noi, în prezent, în loc să păstrăm casa pentru rugăciune, așa cum trebuia să fie Casa lui Dumnezeu, am transformat-o în casă de muzică, și tâlharilor le place muzica bună, se simt bine în compania ei, le plac și concertele creștine, dar și predicile bune neînsoțite de putere. Acest tip de biserică este, într-o oarecare măsură, o pepinieră de homosexuali din cauză că și-a pierdut autenticitatea. Biserica actuală trăiește o evlavie lipsită de putere, ceea ce este un îngrășământ pentru pepiniera asta. Dacă biserica lui Hristos ar fi îndeletnicită cu postul și cu rugăciunea fierbinte, practici prin care să ceară sfințenie, nu bunăstare materială, altfel ar arăta națiunea noastră.

Amintește-ți: au adus copilul posedat la ucenici. Mă gândesc că ucenicii i-au ținut o predică tare și i-au cântat câteva melodii foarte faine, pentru că Domnul Isus le amintește doar de două ingrediente care lipseau din rețeta lor: rugăciunea și postul. Înseamnă că pe celelalte le făcuseră. Așadar, rețeta era incompletă și din cauza aceasta dracul nu se clintise din loc, ci stătea în continuare nestingherit chiar lângă ei. N-a avut bunul simț măcar pentru strădania ucenicilor să lase băiatul în pace. Eliberarea se întâmplă atunci când își face prezența persoana care ducea o viață completă în relația cu Dumnezeu: rugăciune, post, predică și cântare. În urma acestui întreg trăit în curăție se dobândește putere și autoritate asupra duhurilor întunericului. Așadar, degeaba cântăm și predicăm dacă în viața cotidiană a mădularelor bisericii lui Hristos nu se regăsește rugăciunea fierbinte și postul. Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit, zice Scriptura.  E momentul să renunțăm la rugăciunile fără de putere care nu clintesc demonii din loc. Mădulare ale trupului lui Hristos, haideți să reluăm practicile spirituale pe care le-am înlăturat din viața noastră de atâta amar de vreme!

Vedem cum, de la un an la altul, posedații de duhuri LGBT cer tot mai multe drepturi și vor să amprenteze cu spurcăciunile lor generațiile noi de copii. Vedem limpede încotro se îndreaptă țara noastră pentru că Biserica stă nepăsătoare. E momentul să-i copiem pe niniveni și pe evreii împărătesei Estera, cu mic, cu mare și cu vita din grajd chiar.  Dacă nu luăm acum măsurile despre care știm că pot elibera România de sub puterea Satanei, atunci vom avea nefericita ocazie să fim martorii dezlănțuirii întregii urâciuni demonice asupra noastră și a pruncilor noștri.

Va fi oare urechea ta surdă, iar eu să fi bătut oare toaca degeaba? Tu, care tocmai ai terminat de citit aceste rânduri, ce măsuri vei lua pentru sufletul acestei națiuni, care te include pe tine și familia ta?

De Estela Manea, pentru Total Schimbat.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button