Editoriale

Fă din El adăpostul tău

adăpost
foto: pinterest.com

Ai făcut un efort ca să te dai jos din pat dimineața, după ce ochii tăi au privit lumina zilei. Te-ai uitat spre cer, ți-ai înălțat inima către Dumnezeu și ai plâns. Ți-ai vărsat tot amarul înaintea Lui și apoi ai așteptat să se întâmple ceva. Nu s-a întâmplat însă nimic. Și zilele au trecut așa în neștire, iar tu ți-ai urlat durerea fără ca de fapt să o audă nimeni.

Ți s-a părut că nimeni nu te înțelege și nimeni nu vine să îți sară în ajutor.

E adevărat, oamenii nu te pot înțelege întotdeauna. Chiar dacă ei fac tot ce pot și știu mai bine pentru tine, uneori nu e suficient. Dar astăzi crede, crede că Dumnezeu îți știe fiecare lacrimă. Crede că ai preț în ochii Lui, iar El nu este străin față de durerea ta. Dumnezeu e lângă tine, chiar acum. El te poartă în brațele Sale și dorește ca tu să te încrezi în El din toată inima.

Ce minunat este să știi că Dumnezeul universului pășește alături de tine în durere! Ce har a revărsat asupra ta, scriindu-ți numele în cartea vieții și continuând să te poarte prin valurile acestei lumi; continuând să te învețe, să te ocrotească și să te întărească.

Știu că ai sufletul apăsat de durere și că necazul nu se mai dezlipește de tine, dar astăzi, te rog, mai rabdă, mai iartă, mai iubește la fel cum a făcut Isus. Când simți că nu mai poți, fă din El adăpostul tău (Psalmul 46:1). Ascunde-te în Cuvântul Lui, în mângâierea Duhului Sfânt. Când simți că totul se dărâmă în jurul tău și singurătatea te apasă, tu îmbrățișează-L pe Dumnezeu, Cel care a promis că nu te va lăsa niciodată singur (Evrei 13:5). Când simți că te pierzi și în jur nu poți zări decât întuneric, roagă-te mai tare, strigă către Cel ce te vede și te aude, strigă să te scoată din starea aceasta și El îți va răspunde (Psalmul 116).

Da, poate Dumnezeu zăbovește în a-ți îndeplini cererile. Poate că cei dragi ai tăi pentru care te rogi încă sunt pierduți. Poate că situația ta financiară este grea și trăiești de pe o zi pe alta. Poate că dorința inimii tale, cea pentru care te rogi cu atâta patimă, încă nu e împlinită, deși știi că este în voia Lui. Dar nu uita, tu ești copil de Dumnezeu și cauzele tale sunt înaintea Lui. Nu te opri, nu te lăsa. Amintește-ți că totul e în mâna Lui și că la momentul potrivit, conform voii Sale, El va lucra!

Lavinia Dance

Show More

Lavinia Dance

Am descoperit că în viață dacă îl ai pe Dumnezeu ai totul, iar fără El nu ești nimic. Dacă sunt ceva, sunt prin harul Său. Și dacă harul Lui a ajuns până la mine, atunci eu consider că trebuie să ajungă peste tot.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button