ExterneStiri

Germania: 97 de atacuri anti-creștine anul trecut, cel mai mult împotriva refugiaților

Poliția federală germană a înregistrat aproape 100 de atacuri împotriva creștinilor sau a instituțiilor creștine din Germania în 2017, cu cele mai multe incidente violente în rândul solicitanților de azil care trăiesc în centre de refugiați, raportează Deutsche Welle.

Cifra de 97 de crime de ură anti-creștină a fost scursă de Biroul Federal de Poliție Penală (BKA) din Germania, înainte de lansarea statisticilor oficiale mai târziu în acest an.

Este prima dată când BKA a colectat cifre ale criminalității anti-creștine în Germania. Singura statistică comparabilă vine de la Open Doors, un ONG care urmărește persecuția creștinilor din întreaga lume, care a înregistrat 743 de cazuri de atacuri anticreștine în centrele de refugiați germane, timp de opt luni în 2016.

Politicienii germani și-au exprimat șocul față de cifre. „Oricine vrea să trăiască aici trebuie să se distanțeze de orice dispoziție anti-creștină, altfel nu este binevenit”, a spus Joachim Herrmann de la Uniunea Socială Creștină.

Ansgar Heveling, partidul Uniunii Creștin-Democrat din cadrul Angelei Merkel, a declarat că problema trebuie abordată în același fel în care „în prezent se vor face în mod corect atacuri antisemite”.

sursa: worldwatchmonitor.org

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button