Germania: 97 de atacuri anti-creștine anul trecut, cel mai mult împotriva refugiaților

In Externe, Stiri

Poliția federală germană a înregistrat aproape 100 de atacuri împotriva creștinilor sau a instituțiilor creștine din Germania în 2017, cu cele mai multe incidente violente în rândul solicitanților de azil care trăiesc în centre de refugiați, raportează Deutsche Welle.

Cifra de 97 de crime de ură anti-creștină a fost scursă de Biroul Federal de Poliție Penală (BKA) din Germania, înainte de lansarea statisticilor oficiale mai târziu în acest an.

Este prima dată când BKA a colectat cifre ale criminalității anti-creștine în Germania. Singura statistică comparabilă vine de la Open Doors, un ONG care urmărește persecuția creștinilor din întreaga lume, care a înregistrat 743 de cazuri de atacuri anticreștine în centrele de refugiați germane, timp de opt luni în 2016.

Politicienii germani și-au exprimat șocul față de cifre. “Oricine vrea să trăiască aici trebuie să se distanțeze de orice dispoziție anti-creștină, altfel nu este binevenit”, a spus Joachim Herrmann de la Uniunea Socială Creștină.

Ansgar Heveling, partidul Uniunii Creștin-Democrat din cadrul Angelei Merkel, a declarat că problema trebuie abordată în același fel în care “în prezent se vor face în mod corect atacuri antisemite”.

sursa: worldwatchmonitor.org

elefant.ro

You may also read!

Evanghelistul Billy Graham, şi-a încheiat alergarea pe acest pământ

Cel mai mare evanghelist al secolului XX și-a încheiat alergarea și a plecat în veșnicie la vârsta onorabilă de

Read More...

Conferință. Tinerii sunt profund dezamăgiți de presiunea socială a unui corp perfect

Episcopul de Gloucester, Rachel Treweek, urmează să găzduiască o conferință națională săptămâna viitoare, vizând combaterea anxietății imaginii corporale la

Read More...

Indonezia: catolicii forțați să oprească munca de ajutorare după acuzații de convertire a musulmanilor

Catolicii de la o biserică din orașul indonezian Yogyakarta au fost acuzați de prozelitism în timp ce distribuiau pachete

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro