BisericaExternePoliticRugaciuneStiri

Președintele Trump declară duminca ca zi națională de rugăciune pentru victimele uraganului Harvey

Președintele Trump a declarat ziua de duminică 3 septembrie o zi naționlă de rugăciune pentru victimele uraganului Harvey.

„Americanii au venit întotdeauna în ajutorul confraților lor din țară.  Prietenul ajutându-și prietenul, vecinul ajutându-și vecinul, străinul ajutând străinul- am văzut probabil mai mult decât oricând, atât de viu, în timpul uraganului Harvey”, a spus Trump vineri de la Oval Office. „De la începutul națiunii noastre, americanii s-au unit în rugăciune în momente de mare nevoie, pentru a cere binecuvântarea lui Dumnezeu dar și îndrumarea lui Dumnezeu. Când privim peste Texas și Louisiana, vedem spiritul american de slujire întruchipat în mulți bărbați și femei.”

„Familiile au dat hrană și mâncare celor în nevoie . Case de rugăciune și-au adunat eforturile pentru a curăța în comunitate și a repara stricăciunile provocate. Oamenii nu au mai văzut așa ceva. Indivizi din toate sferele se străduiesc să atingă același obiectiv: să îi ajute și să îi mângâie pe cei care se confruntă cu pierderi devastatoare. În calitate de americani, știm că nici o provocare nu este prea mare pentru noi ca să nu o putem depăși- nici o provocare”, a continuat el.

„Invităm toți americanii să ni se alăture în timp ce continuăm să ne rugăm pentru cei care au pierdut membrii ale familiei sau prieteni, și pentru cei care suferă din cauza acestei mari crize”.

Președintele va vizita locurile devastate din Texas și Louisiana împreună cu prima doamnă în ziua de sâmbătă. El a fost în Corpus Christie și Austin în această săptămână. Vice președintele Mike Pence a vizitat Houston joi și a ajutat la curățenie.

Show More

Grunzac Alexandra

“Dumnezeu ne-a dat in dar mantuirea si nu este necesar sa facem nimic pentru a o castiga. Dar, din dragoste pentru Dumnezeu si pentru ca si ceilalti sa-L cunoasca, am ales sa Il slujesc prin tot ce fac si sa Il ascult. Vreau sa raspandesc in jurul meu o mireasma placuta Lui.“

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button