BisericaExterneStiri

Biserica Fujian a fost interzisă după acuzația de „colaborare coreeană”

Autoritățile au acuzat Biserica Râului Vieții Bere și Institutul de Cercetări Teologice din Bereani de a avea legături coreene și de a crea locuri de întâlnire religioase ilegale. Biroul pentru afaceri etnice și religioase din districtul Huli a confiscat, de asemenea, 1346 de yuani (aproximativ 200 de dolari SUA) din bani donați, susținând că a fost „venituri ilegale”, a raportat ChinAaid.org

Un avocat care a examinat cazul a spus că biserica nu știe dacă ar trebui sau nu să întreprindă acțiuni în justiție împotriva guvernului. „Se tem de lupta împotriva guvernului. I-am rugat pe avocații locali să vă ajute, dar ei încă nu au răspuns. Guvernul continental a intensificat persecuția împotriva creștinismului. … Este ridicol să arestezi pe cineva pentruca a partiipat la un cerc de rugaciune. Guvernul folosește adesea scuza că creștinii „distrug ordinea socială” pentru ai persecuta, deoarece aceasta poate fi aplicată fiecărei biserici din țară „.

Un alt pastor creștin, supranumit Zhang, a criticat modul în care guvernul a tratat biserica, spunând că, deși Biserica Râului Vieții Berean are niște credințe controversate, nu este considerată cult de către guvern și, prin urmare, nu ar trebui să fie vizată în acest fel.

„Din moment ce guvernul nu poate acuza biserica de a colabora cu SUA, ofițerii folosesc acum Coreea ca o scuză”, a spus Zhang. „De vreme ce religiile sunt înființate în diferite țări, poporul inevitabil” colaborează cu puterile străine „atunci când aleg o credință religioasă. Însuși Isus era străin. Această logică este ridicolă. Guvernul nostru sa înarmat pana in dinții pentru a controla mințile oamenilor „.

River of Life Biserica Berean a fost fondată acum opt ani și are o prezență săptămânală foarte mare.

ChinaAid raportează cu privire la interzicerea bisericilor eliberate de guvernul comunist pentru a expune abuzurile de libertate religioasă perpetuate împotriva creștinilor chinezi și a membrilor altor credințe persecutate.

Show More

Lupu Daniel

Isus spune: "Veţi cunoaşte adevărul şi adevărul vă va face liberi" (Ioan 8:32), daca am ajuns la cunostinta adevarului care este Isus, sa nu-l tinem numai pentru noi, ci precum bogatia unei comori, sa dam din visteria inimii in fiecare zi totul pentru El celor din jur.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button