Biserica Fujian a fost interzisă după acuzația de “colaborare coreeană”

In Biserica, Externe, Stiri

Autoritățile au acuzat Biserica Râului Vieții Bere și Institutul de Cercetări Teologice din Bereani de a avea legături coreene și de a crea locuri de întâlnire religioase ilegale. Biroul pentru afaceri etnice și religioase din districtul Huli a confiscat, de asemenea, 1346 de yuani (aproximativ 200 de dolari SUA) din bani donați, susținând că a fost “venituri ilegale”, a raportat ChinAaid.org

Un avocat care a examinat cazul a spus că biserica nu știe dacă ar trebui sau nu să întreprindă acțiuni în justiție împotriva guvernului. “Se tem de lupta împotriva guvernului. I-am rugat pe avocații locali să vă ajute, dar ei încă nu au răspuns. Guvernul continental a intensificat persecuția împotriva creștinismului. … Este ridicol să arestezi pe cineva pentruca a partiipat la un cerc de rugaciune. Guvernul folosește adesea scuza că creștinii “distrug ordinea socială” pentru ai persecuta, deoarece aceasta poate fi aplicată fiecărei biserici din țară “.

Un alt pastor creștin, supranumit Zhang, a criticat modul în care guvernul a tratat biserica, spunând că, deși Biserica Râului Vieții Berean are niște credințe controversate, nu este considerată cult de către guvern și, prin urmare, nu ar trebui să fie vizată în acest fel.

“Din moment ce guvernul nu poate acuza biserica de a colabora cu SUA, ofițerii folosesc acum Coreea ca o scuză”, a spus Zhang. “De vreme ce religiile sunt înființate în diferite țări, poporul inevitabil” colaborează cu puterile străine “atunci când aleg o credință religioasă. Însuși Isus era străin. Această logică este ridicolă. Guvernul nostru sa înarmat pana in dinții pentru a controla mințile oamenilor “.

River of Life Biserica Berean a fost fondată acum opt ani și are o prezență săptămânală foarte mare.

ChinaAid raportează cu privire la interzicerea bisericilor eliberate de guvernul comunist pentru a expune abuzurile de libertate religioasă perpetuate împotriva creștinilor chinezi și a membrilor altor credințe persecutate.

You may also read!

Cine este Dumnezeul tău?

Trupurile noastre au nevoie de odihnă zilnică. Am fost creați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu și la fel,

Read More...

„Sufăr de o formă rară de cancer osos”, povestea lui Stoica Alexandru

Nume si prenume: Stoica Alexandru Varsta: 4 Localitatea: Lupeni Diagnostic: Sarcom Ewing sacrat stadiul 4 Suma necesara: 7000 Euro

Read More...

„Descoperă-ţi chemarea ta ca şi lider în domeniul profeional” (30 iunie – 02 iulie, Cluj, România)

Ești un tânăr profesionist cu vârsta între 22 și 35 de ani și lucrezi într-un mediu profesional? Atunci acest

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro