Vrednic este Domnul – familia Pașcalău

In Misiune

Vrednic este Mielul, care a fost junghiat, să primească puterea, bogăția, înțelepciunea, tăria, cinstea, slava și lauda! Apocalipsa 5:12

pascalauAstăzi avem bucuria să începem înregistrările audio pentru Noul Testament în limba șekkacio și pentru că studioul de înregistrare nu este suficient protejat  fonic,  avem rugămintea față de toți colegii, ca în următoarele trei săptămâni să aveți în vedere acest lucru. Acestea sunt cuvintele  colegului nostru Dave Johnson de la departamentul Media, scrise pe panoul de informare din cadrul organizației noastre de misiune din Etiopia.

Dragii noștri, este un moment de deosebită bucurie, când după multe sacrificii și dăruire în rugăciune, vedem această minune împlinindu-se. Vă invităm dar, prin intermediul acestei scrisori de informare, să ne închinăm înaintea lui Dumnezeu, a cărui bunătate este nespus de mare și care face toate lucrurile posibile la vremea lor.
Să ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să fie onorat prin toți cei care vor duce Cuvântul vieții în mijlocul poporului șekkacio în limba inimii lor.
Rugați-vă pentru mine și echipa de traducere, ca să putem termina toate corecturile necesare până la trimiterea traducerii pentru tipărire.

Întâlnirea cu consultantul de la Societatea Biblică este necesară și  pentru proiectul de traducere în limbajul semnelor.
Pentru că traducerea în limbajul semnelor se face pe teme și nu pe cărți din Biblie, am căzut de acord, ca verificarea împreună cu consultantul, să se facă la terminarea câtorva teme biblice. Traducerea Cuvântului lui Dumnezeu în limbajul semnelor este un proiect deosebit de toate celelalte și este o mare provocare pentru organizațiile implicate în acest  proces dificil. Rugați-vă ca echipa de traducere și colaboratorii ei să primească înțelepciunea care vine de sus, iar consultanții care trebuie să participe la verificarea și aprobarea traducerii, să aibă inimi deschise și pline de dragoste frățească. Rugați-vă ca Domnul să îmi dea pricepere să pot traduce pentru consultant în limba amharică sau engleză, înregistrarea video în limbajul semnelor.

Mai multe detalii aici…

You may also read!

Limba lui Kuttan

Dragostea lui Hristos este simplă. Nu are nevoie de apologetice să o apere. Am scris această notă în onoarea

Read More...

Nu există bunătate separat de Dumnezeu

Unii oameni cred că Dumnezeu este mânios aproape tot timpul și că îndurarea Lui ține doar un moment, dar

Read More...

Există viaţă după moarte?

Să presupunem că am putea vorbi cu un embrion şi i-am spune că viaţa pe care o duce în

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro