Editoriale

Creştin. Te cunoaşte lumea ?

„ Isus i-a zis: „De atata vreme sunt cu voi si nu M-ai cunoscut, Filipe? Cine M-a vazut pe Mine a vazut pe Tatal. Cum zici tu, dar: „Arata-ne pe Tatal”?” Ioan 14:9

Ca şi creştini, în actualele momente ale veţii noastre, trăim ca nişte oi în mijlocul lupului, care, aşteaptă să facem prima greşeală ca să ne poată vȃna din braţul păstorului. Aceia care încă se mai străduiesc să păstreze calea curată sunt încolţiţi din toate părţile, chiar şi de cei care îţi spun că îţi sunt prieteni.
Într-una din conversaţiile Domnului Isus, în vremurile convieţuirii Lui pe acest pămȃnt, se adresa ucenicilor întrebȃndu-i cine este El. Ucenicii, care credeau totuşi altceva despre personalitatea Domnului Isus, răspundeau adeseori negativ şi fără prea multă încredere la întrebările Domnului Isus. Derutaţi de pildele Domnului nostru, de cele mai multe ori rămȃneau cu întrebările în inimile lor, se frămȃntau şi se întrebau „Cine este El?”.

Dacă ucenicii din vremea Domnului Isus nu-L cunoşteau îndeajuns din pricina necredinţei lor, în vremurile noastre, problema principală este: „Cum sunt faptele tale pentru lume?”. Ne comportăm de multe ori fără să ne dăm seama că lumea priveşte de două ori mai mult la noi şi cercetează de zece ori faptele noastre. Pretindem din teorii că suntem sfinţi, şi ne dăm arama pe faţa pentru că nu facem ceea ce spunem.
Dacă îl cunoaştem cu adevărat pe Isus, facem şi împlinim ceea ce şi El a făcut pe acest pămȃnt. Mai mult decȃt atȃt, prin El avem trecere la Tatăl Dumnezeu primind mȃntuirea sufletelor noastre.

Primind mȃntuirea în dar, vom fi recunoscători pentru acest lucru şi vom vesti şi altora despre această binecuvȃntare. Cum Îl propovăduieşti tu pe Domnul şi Mȃntuitorul tău? Cum este mărturia ta în faţa lumii? Cum te cunoaşte lumea?
Aceste întrebări sunt lucruri profunde la care trebuie să medităm!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button