Persecutii

Discriminarea deţinuţilor creştini la penitenciarul Rajaei-Shahr

Rajaei-Shahr-sahamCu ocazia sărbătorilor de iarnă, care tocmai a trecut, la închisoarea Rajaei-Shahr din Karaj, Iran, autorităţile au celebrat ziua de Crăciun, şi au dat voie tuturor deţinuţilor să participe la o „petrecere”, cu excepţia deţinuţilor creştini, raportează MohabatNews

Atunci când au fost chemaţi toţi prizoniari în sala centrala a penitenciarului, prin difuzoare deţinuţii creştini au fost chemaţi la biroul penitenciarului. Escortaţi de către gardieni, creştinii au fost umiliţi şi dezonoraţi de către gărzile penitenciarului, şi astfel au fost împiedicaţi să celebreze sărbătoarea Naşterea Domnului.

Chiar dacă „petrecerea” din penitenciar care a avut loc cu această sărbătoare nu era întocmai o sărbătoare de laudă şi ţinută în cinstea Mântuitorului, împiedicarea creştinilor şi discriminarea acestora chiar şi în condiţile cele mai precare, arată încă odată că regimul islamic blamează şi persecută creştinii în ciuda unor legi care aparent par să legifereze libertatea religioasă.

Cu toate acestea, creştinii sunt persecutaţi în continuare, prinşi şi puşi în lanţurile detenţiei de către regimul islamic.

Rugaţi-vă pentru creştinii din întreaga lume, să rabde până la sfârşit încercarea credinţei lor!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button