ExterneStiri

Familia Dubei – Zece ani de lucrare misionară!

sanRegele David a intrat și s-a așezat înaintea Domnului, spunând: „Cine sunt eu, Stăpâne Doamne, şi cine este casa mea, de m-ai adus până aici?” 2 Samuel 7:18

Privind înapoi la cei zece ani de misiune în Africa alături de Wycliffe (nouă în Ghana și unul în sudul Africii) suntem uimiți de Domnul nostru și de dragostea lui infinită pentru noi și pentru popoarele africane. Declarăm împreună cu David că Domnul ne-a adus până aici! Numai El este vrednic de laudă și slavă, iar noi suntem privilegiați să slujim un Tată atât de iubitor. Toată purtarea Lui de grijă, încurajarea, protecția, înțelepciunea, puterea și răbdarea primită ne-au ajutat să Îl cunoaștem mai bine. Pozele arată cum am crescut în acest timp!

Numeroasele ateliere de instruire ținute cu sute de lucrători din diferite triburi, ajutorul dat de Maria multor misionari în lucrarea personalului, construirea a două biserici în Ghana, toate evanghelizările cu filmul Isus, finalizarea tezei de masterat, creșterea fizică, spirituală și pe plan educațional a copiilor noștri aici în Africa, au fost toate realizate numai prin harul Domnului. Numai în 2014, aici în sudul Africii, am participat la 11 ateliere, am condus șapte din acestea, și am preluat două proiecte San de traducere orală a Scripturii în Botswana.

Citeste mai departe aici >>>

Ruben şi Maria Dubei sunt misionari Wycliffe România și Îl slujesc acum pe Domnul în sudul Africii, în cadrul departamentului „Scriptura în Folosință”.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button