Meditatii

Meditaţie – 11 noiembrie 2014

“Atunci Ţi-am mărturisit păcatul meu şi nu mi-am ascuns fărădelegea. Am zis: “Ȋmi voi mărturisi Domnului fărădelegile!” (Psalmul 32:5)

meditatieUnul dintre principiile vieţii creştine, şi totodată “piesa”de funcţionalitate a vieţii unui om creştin, este găsită în Psalmul 32:5, mărturisirea!

Oamenii lui Dumnezeu spun mereu că Isus iubeşte orice păcătos, dar la baza primirii lui de către Dumnezeu, se află mărturisirea păcatului. Mărturisirea păcatelor, este cheia spre eliberarea de vicii păcătoase, de păcate robite şi multe alte lucruri care leagă viaţa sufletească a unui om. Acela care prin mărturisire vine la Dumnezeu, îşi regretă păcatul, îl dă pe cel rău pe faţă, şi primeşte iertare.

Totuşi, sunt şi oameni care îşi mărturisesc păcatele fără a lua în serios acest lucru. Fie o fac de ochii lumii, fie înpinşi de la spate. Cu toate acestea propăşirea lor nu se va vedea din cauza lispei de interes şi dorinţă de a se lăsa de păcatele lor.

Mărturisind păcatul din inimă, dorind să primeşti iertare, vei avea şi biruinţă din partea lui Dumnezeu!

Dumnezeu să ne ajute!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

3 Comments

 1. si daca iti marturisesti pacatul … si de scapat tot nu scapi si te lupti ani de zile cu el ce zici de asta ??.
  o data ce gandul a apucat sa se nasca in inima … nush cine l mai scoate afara …
  cel putin la mine de 15 ani … tot acolo sta ..tot aceleas fapte si marturisiri … de ..n ori
  rezultate …sufletul !
  cand esti rob… esti rob orice ai face .. de lasat NU ! TE ! LASI ! asta e legea !
  ce trebe s a mai fac ? sa merg la TV si sa l spun la toata tara ?

  1. @Marian, cum am spus si in aceasta meditatie, ceea ce se aplica si in cazul tau, din ce ai spus in comentariu, daca iti marturisesti pacatul si el tot acolo este, sunt cel putin doua cauze: fie nu ai crezut in totalitate ca Dumnezeu te poate elibera, si de asemenea nu i-ai cerut ajutorul, fie ai tratat prea superficial marturisirea, in sensul ca, te marturisesti de n* ori, si nu primesti eliberare, dar poate din partea ta nu este dorinta aceea care vrea sa elimine si sa se debaraseze de pacat…

   E important ca daca te marturisesti sa ceri ajutor de la Dumnezeu si de asemenea, in continuare sa te lupti. Stiind ca tu ai facut o marturisire, te-ai rugat Domnului sa te elibereze, va trebui ca si tu, din propria vointa sa te lupti sa nu mai faci. Probabil ca la mintea ta de multe ori vine gandul ca te-ai marturisit si nu ar trebui sa mai faci ceea ce faci, poate pe partea cealalta, vrajmasul iti spune ca esti slab si oricum vei cadea… depinde de care parte te vei lasa influentat.

   Domnul sa te ajute sa propasesti spiritual in spre bine !

  2. Eu cred si am fost izbavita de pacafe care ma tineau robita si am vazut Mana Domnului la lucru! Pot spune ca atunci cand cu adevarat te doare si simti pt un pacat, solutia este o pocainta autentica cum scrie in Ioel: cu plans, bocet sau chiar si post.. Rugaciunea de pocainta NU INSEAMNA A IL CONVINGE PE DUMNEZEU SA TE IZBAVEASCA, El pt aceasta a murit .. sa poti primi nu doar iertare cum primea poporul prin jertfe ci ELIBERARE! Dupa aceasta pocainta te vei scarbi singur de pacat, va incepe lucrarea Domnului in tine sa te elibereze, sa iti dea un cuget SENSIBIL care sa NU se mai complaca in pacat ci SA FIE INSETAT DUPA NEPRIHANIRE!! …….. Cristina,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button