ExterneStiri

Motive de rugăciune pentru misiune Wycliffe Romania 18-24 august 2014

ale teamLuminița Prisecaru: misionară în Etiopia, acum în România

De ultimă oră! URGENT!

Un conflict a izbucnit din nou între poporul Ale din Gewada ( satul unde slujește Luminița Prisecaru, acum aflată în România) și poporul Konso din satul Duro situat în câmpia râului Debena.  Conflictul se spune că a izbucnit pentru că un bărbat din Gewada a bătut doi băieți din Duro, pe unul omorându-l, iar pe celălalt rănindu-l grav, acesta fiind în prezent în spital. Acum cele două popoare sunt în război de câteva zile. Rugați-vă pentru pace între aceste două popoare și stabilizarea situației în zonă. Rugați-vă ca proiectul de traducere sa nu fie întrerupt de planurile celui rău.
 
  • Unul dintre cei trei traducători, ne-a anunțat cu două luni în urmă că a renunțat la poziția sa de traducator pentru a ocupa o funcție de consilier în guvernul local. Acum suntem în poziția de a căuta un alt traducător din denominația respectivă care va trebui instruit. Cerem călăuzirea Lui Dumnezeu în această situație!
  • Conștiința națională a poporului Ale trece printr-o probă de maturitate și anume alegerea unui dialect standard, decizie care este absolut necesară pentru continuarea lucrării. Să ne rugăm ca Dumnezeu să miște inimile celor care sunt în poziții de conducere.
  • Din cauza decesului tatălui meu îmi voi prelungi perioada de sedere în România, timp în care aș dori călăuzirea Domnului pentru a ști ce și cum trebuie să fac.

Petru și Mirela Pascalău împreună cu copiii lor Ana și Ioan: misionari în Etiopia, acum în România

  • Rugați-vă pentu sănătatea fizică a familie.
  • La sfârșitul lunii august ne reîntoarcem în Etiopia. Rugați-vă pentru protecția Domnului peste zboruri și călătoriile cu mașina.
  • Tarie spirituală în încercările ce vor veni când ajungem pe câmpul de misiune.
  • Înțelepciune și călăuzirea Duhului Sfânt în lucrarea de traducere.

Dacă dorești să primești  sumarul acestor motive de rugăciune, săptămânal, prin email, atunci înscrie-te aici.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button