DevotionaleEditoriale

Creştin de…Duminică

fatarCreştinii! Da, mulţi sunt sau se numesc creştini. Mulţi se fălesc că au ajuns creştini, dar din păcate, fala lor e doar un nume, viaţa şi trairea lor este tot aceeaşi. M-a surprins faptul că lumea cu practicile ei, a ajuns să intre in viaţa creştinilor. Vorbim de lucruri care la prima aparenţă par nevinovate şi minuscule, însă nu privim de multe ori la efectele secundare sau la  “reacţiile adverse” pe care le au aceste “medicamente” lumeşti în dreptul sufletelor creştinilor.

Văd tot mai mulţi creştini care aleargă să caute ceva, dar nu stiu ce, aleargă pe arene, dar nu arenele martirilor, arenele idolilor şi ale fanilor. Am studiat puţin fenomenul acesta al fanilor de fotbal. M-am întrebat care este scopul unui creştin de a fi un fan, un suporter al fotbalului, si mai mult decat atat de a avea un model de fotbalist! Oare nu ne închinăm oamenilor?! Văd pe reţele de socializare, poze cu “creştini” prin arene de fotbal. Oare vor să vadă exemplul martirilor care mureau prin arene !? Nu! Cu siguranţă nu acesta este răspunsul corect.

Spune Cuvântul Domnului “cum putem oare să bem şi paharul Domnului şi paharul dracilor?!” Am ajuns oare nişte creştini de Duminică, nişte oameni robotizaţi care vin la o slujba de Duminică pentru a îşi face prezenţa ca să fie numit creştin? Te-ai întrebat vreodată care sunt lucrurile care sunt închinare la idoli din viaţa ta?

Ar trebui să gândeşti mai mult la ele…

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button