Creştin de…Duminică

0
151

fatarCreştinii! Da, mulţi sunt sau se numesc creştini. Mulţi se fălesc că au ajuns creştini, dar din păcate, fala lor e doar un nume, viaţa şi trairea lor este tot aceeaşi. M-a surprins faptul că lumea cu practicile ei, a ajuns să intre in viaţa creştinilor. Vorbim de lucruri care la prima aparenţă par nevinovate şi minuscule, însă nu privim de multe ori la efectele secundare sau la  “reacţiile adverse” pe care le au aceste “medicamente” lumeşti în dreptul sufletelor creştinilor.

Văd tot mai mulţi creştini care aleargă să caute ceva, dar nu stiu ce, aleargă pe arene, dar nu arenele martirilor, arenele idolilor şi ale fanilor. Am studiat puţin fenomenul acesta al fanilor de fotbal. M-am întrebat care este scopul unui creştin de a fi un fan, un suporter al fotbalului, si mai mult decat atat de a avea un model de fotbalist! Oare nu ne închinăm oamenilor?! Văd pe reţele de socializare, poze cu “creştini” prin arene de fotbal. Oare vor să vadă exemplul martirilor care mureau prin arene !? Nu! Cu siguranţă nu acesta este răspunsul corect.

Spune Cuvântul Domnului “cum putem oare să bem şi paharul Domnului şi paharul dracilor?!” Am ajuns oare nişte creştini de Duminică, nişte oameni robotizaţi care vin la o slujba de Duminică pentru a îşi face prezenţa ca să fie numit creştin? Te-ai întrebat vreodată care sunt lucrurile care sunt închinare la idoli din viaţa ta?

Ar trebui să gândeşti mai mult la ele…

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.