DevotionaleEditoriale

Când aleg să câştig mereu – Sens Unic

I_am_a_WinnerPăşind în viaţă, înaintând odată cu anii, la fel cresc şi problemele, vin furtuni şi necazuri peste noi, care inevitabil nu avem cum să le ocolim sau să dăm un “space-bar” ca să sărim simplu peste ele.

Am fost creaţi de Dumnezeu cu unicul scop de a-L cinsti prin viaţa noastră şi pentru a ne închina Lui cu toată inima şi cu tot sufletul nostru. Ce facem atunci când în drumul nostru cu sens unic ajungem la ramificaţia drumului, şi dintr-o dată ne trezim în faţa a peste cinci, şase căi care ne-ar promite fiecare câte ceva? Asemenea lucruri nu ne sunt deloc străine pentru noi, nu suntem în necunoştinţă deoarece, pe drumul care duce către veşnicie vom întâmpina mereu aceste ramificaţii.

Vorbind din propria experienţă, ne pare imposibil să mai alegem care este calea cu adevărat dreaptă şi totodată calea cu siguranţa mântuirii. Suntem dispuşi să plătim diferite preţuri, dar totodată suntem cu îndoială în inimă că dacă vom alege o anumită cale, ne vom pierde şi vom rătăcii ca nişte oi pierdute de păstorul cel bun.

Unii, afirmă şi cred că pe drumul pe care merge majoritatea mulţimii, este drumul cel drept, alţii spun că trebuie să cercetezi şi să descotoroseşti firul în patru până găseşti adevărul, dar şi aceştia vor rămâne fără răspuns pentru că se pierd în logica lor. Alţii (un număr mic), aleg să stea de vorbă cu Dumnezeu şi să-i călăuzească pe drumul care este bun. Cer de la Dumnezeu înţelepciune, cer totodată discernământ şi încredinţare. Ce facem când nu avem încredinţarea? Lipsa încredinţării că un lucru nu îl facem bine, va fi pentru mulţi mustrare de conştiinţă, şi vom face lucrurile pentru că trebuiesc făcute, dar mintea noastră e mustrată.

Satan vine mereu, şi îl amăgeşte pe creştin punându-i în minte îndoiala că ceea ce face nu face bine şi pe placul lui Dumnezeu. Dacă maturitatea noastră spirituală este mică, satan va reuşi să implanteze minciuni în mintea noastră care ne vor deregla după linia verticală pe care am ales să ne ghidăm spre veşnicie. Cerând lui Dumnezeu o credinţă autentică, maturitate sprituală, discernământ şi înţelepciune vom înainta pe sensul unic către Ȋmpărăţie cu bucurie în inimă că am făcut alegerea corectă în viaţă.

Tu, ai ales să câştigi mereu?

Tags
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close