Editoriale

Ȋnzestrat cu talent?

God is working on meSunt mulţi aceia care se scuză că în viaţa lor de creştini nu pot face nimic, sau că Dumnezeu nu le-ar fi dat nici măcar vreun dar. Ei bine, lucrurile stau diferit. Fiecare dintre noi are daruri naturale pe care ni le putem folosii în scopul personal, în scopul societăţii, familiei etc.

Vorbind de darurile naturale, sau talent cum spun cei mai mulţi, majoritatea dintre noi ne putem folosii de ele în scopul de a lucra pentru Dumnezeu. Ai o voce bună, cântă pentru Slava lui Dumnezeu, ştii să vorbeşti coerent în faţa unui public, vesteşte evanghelia fără reţinere, etc.

Darurile naturale ale multora dintre noi, pot devenii daruri spirituale care pot lucra pentru Ȋmpărăţia lui Dumnezeu. Suntem falimentari la acest capitol din pricină că mulţi dintre noi ne-am învăţat să punem ceea ce ar trebui să facem noi, pe spatele aceluia care deja are mai multe de dus. Ne retragem din luptă şi spunem că sunt destui care să o facă. Cum putem lupta în continuare dacă toţi au mentalitatea şi gândirea ta? Cum putem câştiga când zilnic te retragi şi refuzi să fi un bun lucrător în via Domnului?

Răspundeţi-vă singuri şi încercaţi să aduceţi cu voi şi rezolvarea problemei !

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

  1. La 15 ani (1945) dirijorul de cor din Biserica Creştină Baptistă din Şos. Mihai Bravu nr.384,Bucureşti, auzindu-mă cum cânt la Cântările comune cu biserica mi-a spus să merg la Cor. Eu l-am ascultat şi de atunci în respectiva biserică şi din 1954 la Biserica GOLGOTA Bucureşi am cântat în Cor până la 31.12.2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button