Cazuri Umanitare

Viaţa Andradei depinde în continuare de bunăvoinţa dumneavoastră

andradaIn urma cu putin timp ne-a sunat Andrada… Cu un glas trist ne-a spus ca a fost contactata de medicii din Italia care o asteapta la tratament pe 15 Iunie. A continuat cu vocea tremuranda spunandu-ne ca acest tratament este cel mai important si ,,poate fi decisiv” pentru lupta impotriva leucemiei. Tratamentul din 15 Iunie va fi cel mai complex de pana acum incluzand analize si investigatii foarte amanuntite, urmate de tratament medicamentos, raze si tot ce tine de lupta impotriva acestei boli. Chiar daca Andrada are emotii, medicii italieni sunt optimisti si cred ca Andrada va invinge leucemia. Insa emotiile Andradei sunt si ale noastre pentru ca pana acum avem doar 700  de euro (suma donata de Libraria Maranatha din vanzarea de carti crestine) din cei 2 000 de euro de cat are nevoie pana pe 15 Iunie. Daca pana acum luna de luna costul tratamentului si a cheltuielilor se ridica la 1 500 de euro, de data aceasta Andrada are nevoie de 2 000 de euro. De aceea, facem un apel la toti cei care pot si doresc sa o ajute pe Andrada ca sa poata avea cei 2000 de euro pana pe 15 Iunie. Mai jos va prezentam un material video cu un mesaj din partea bunicului Andradei.

Mai jos va prezentam modalitatile prin care puteti dona pentru Andrada. Va rugam sa specificati destinatia donatiei: PENTRU ANDRADA!

  1. Online cu cardul, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/
  2. Prin PayPal, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/
  3. In conturile bancare deschise la Raiffeisen Bank, pe numele Asociatiei crestine Misiunea Speranta pentru Romania, de mai jos:

-IN LEI RO39RZBR0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO RO24RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button