Plătind pentru faptele altora

In Devotionale, Editoriale, Mesaj Biblic

crossVineri! Acum aproape 2000 de ani, ziua de astăzi avea să marcheze pentru totdeauna cursul istoriei şi să lase o amprentă puternică în inimile multora dintre creştinii din întreaga lume. Născut într-un staul, fără să I se acorde o foarte mare importanţă, Isus, Fiul lui Dumnezeu avea mai târziu să moară pentru faptele unei întregi omeniri care zăcea în păcat.

Comemorând astăzi ziua crucificării Domnului Isus, fiecare dintre noi are şansa de a medita mai mult la semnificaţia sărbătorilor pascale. Lăsând în exterior freamătul sărbătorilor cu toate pregătelile care sunt deja un obicei pentru omenire, vă invit să priviţi la crucea de pe Golgota unde astăzi era un mare freamăt în Ierusalim în urmă cu 2000 de ani. Trântit şi batjocurit pe străzile din Ierusalim, Fiul lui Dumnezeu mergea din dragoste spre moarte pentru ca aceia care îl batjocureau şi prigoneau să poată fi iertaţi şi mântuiţi.

Ne este greu de multe ori să ne plasăm în evenimentele trecute şi să retrăim momente cruciale care au schimbat cursul omenirii.

Astăzi, ocupaţi mai mult de lume, omenirea uită ceea ce este mai important în această sărbătoare- crucificarea lui Isus pentru faptele noastre păcătoase şi murdare deseori. Legaţi la ochi de bezna păcatelor în care zac, sărbătorile pascale au în centrul atenţiei festivitatea şi bucuria trupului pământesc îmbibat de mâncărurile şi băuturile de cel mai bun gust.

Haideţi să lăsăm câteva momente firea pământească cu toate pregătelile ei, să mergem cu gândul acolo unde acuma aproximativ 2000 de ani Isus hristos îşi dădea viaţa pentru mine şi pentru tine drag prieten. S-a jertfit de bună voie ca noi să avem salvarea sufletelor noastre, un dar de la Tatăl ceresc. Tu ce faci pentru aceasta?

You may also read!

Meditaţie – 07.01.2018

„Căci acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor.” (Matei 18:20)

Read More...

10 calităţi ale unui lider înţelept, de Bebe Ciausu

Dacă acţiunile tale îi inspiră pe alţii să viseze mai mult, să înveţe mai mult şi să facă mai

Read More...

Televiziune creştină online – Speranţa

Un proiect care a devenit de maximă prioritate pentru organizația noastră îl reprezintă dezvoltarea și lansarea unei platforme tv

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro