BisericaPersecutii

Persecuţiile se intensifică în Tanzania

Tanzania- biserica devastataIslamiştii radicali îşi intensifică atacurile împotriva creştinilor în naţiunea Africii de Est din Tanzania, notează site-ul CBN.com

Centrul pentru liberatea religioasă al Institutului Hudson a scris in ediţia online un raport al unei crime recente din această lună care s-a soldat cu moartea a doi lideri creştini. De asemenea, grupul initulat „Reînnoirea musulmană” a fost responsabil pentru uciderea unui preot din afara bisericii sale, chiar inainte de a-şi începe slujba divină.

Grupul se pare că are legături cu un alt grup terorist din Somalia, numit Al Shabab, şi de asemenea au promis că vor să omoare mai mulţi „necredincioşi” (din punctul de vedere al acestor terorişti şi al musulmanilor), creştinii fac parte din categoria necredincioşilor deoarece nu sunt musulmani, şi au spus că le vor arde casele, vor incendia bisericile chiar în sezonul de Paşti.

Să-i susţinem în rugăciune pe fraţii noştrii care, pentru numele Domnului Isus Hristos, trebuie să îndure prigoana care vine peste ei. Rugaţi-vă pentru Tanzania!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button