Editoriale

Comori pierdute

“Aurul şi argintul vostru au ruginit; şi rugina lor va fi dovadă împotriva voastră; ca focul are să vă mănânce carnea! V-aţi strâns comori în zilele din urmă” Iacov 5:3

comori pierduteE greu să vorbim despre o populaţie pasivă care nu se îngrijorează de zilele din viitor, ştiind faptul că o lume întreagă vorbeşte despre o criză care pe unii i-a afectat mai mult sau pe alţii mai puţin. Ȋn ipostaza în care o întreagă lume se află, vedem tot mai mulţi oameni care în fiecare zi aproape sunt disperaţi pentru a aduna cât mai multe comori şi cât mai multe resurse pentru că viitorul lor este nestatornic.

Cât de mult ne-a depărtat oare de Dumnezeu prin faptul că micile noastre comori de pe acest pământ ne ocupă cel mai mult timp din viaţa noastră? Sfânta Scriptură ne vorbeşte despre o comoară mult mai mare în care trebuie să ne investim timpul nostru şi eforturile noastre maxime pentru a putea avea o răsplătire mult mai mare.

Comorile noastre pământeşti prin care mulţi îşi leagă inimile de ele, într-o zi ne vor fi o dovadă a faptului că am refuzat să ne strângem comori cereşti despre care Sfânta Scriptură ne spune şi ne îndeamnă la acest lucru.

Cei mai mulţi dintre noi suntem prinşi în cursele fireşti prin care inima noastră bate şi se zbate mereu doar pentru a creşte mai mult în comrile pământeşti fără a ne mai gândi măcar o clipă căci ziua de mâine nu este a noastră, nici chiar clipa următoare nu o putem stăpâni, atât ne neputincioşi suntem în faţa Creatorului, Dumnezeu nostru.

Prin aceste scutre gânduri doresc să vă debarasaţi câteva clipe de pământul acesta în care trudim în fiecare zi, şi să ne gândim la comoara noastră pentru care trebuie să lucrăm şi mai mult. Dacă ai conştientizat lucrul acesta, nu e prea târziu dacă încă te mai afli în viaţă să îţi faci timp şi să investeşti în comorile cereşti.

Dumnezeu să ne ajute!

Tags
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close