Editoriale

An nou şi promisiuni multe

worshipSuntem la începutul anului 2013. Ȋntr-un fel, parcă ne-am obişnuit să facem acelaşi lucru. De fiecare dată facem multe, multe promisiuni pe care nu le putem îndeplini şi, mai mult decât atât, facem tocmai opusul. Promitem să fim oameni mai buni, mai iertători şi mai iubitori, să dăruim mai mult şi să Îi slujim Domnului mai mult. Pentru unii dintre noi deja lucrurile aceste sunt obiceiuri şi ne jucăm prea des cu ele. Promitem prea multe lui Dumnezeu şi de prea puţine ori ne ducem la sfârşit planurile şi promisiunile pe care le-am făcut lui Dumnezeu.

Promisiuni, promisiuni şi multe jurăminte încălcate în anul ce a trecut. Gândiţi-vă la lucrurile pe care le-aţi putut face vreodată în anul 2012 şi le-aţi omis! Ȋn anul 2013, cereţi credinţă lui Dumnezeu, cereţi putere ca El să vă dăruiască tot mai multă pasiune pentru lucrarea Lui, cereţi mai multă dragoste pentru familiile voastre, cereţi mai mult untdelemn pentru candelele voastre… cereţi lumină şi înţelepciune!

Haideţi să alegem să fim mai buni în anul acesta, nu doar cu vorba, ci cu fapta!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button