Cazuri UmanitareStiri

Caz urgent: 3 bătrâni singuri din jud. Arad şi Hunedoara au nevoie urgentă de lemne de foc

ajuta un batranSlujire Crestina face un apel la toti fratii care pot sa intervina in ajutorarea a 3 batrani singuri care au nevoie urgenta de ajutorul nostru pentru cumpararea lemnelor de foc. Este vorba de un batranel din satul Vidra, jud. Arad, care nu mai are lemne de foc si nici posibilitati financiare pentru procurarea lor (este vorba de batranul din imaginea alaturata). De asemenea, in Valea Jiului (Vulcan) este o batranica de 84 de ani, singura, care pana acum a stat in frig, nu are pensie si, daca nu facem ceva pentru ea, va sta in continuare fara caldura. Mai avem in atentia noastra o batranica singura care locuieste in localitatea Dumbrava si care, de asemenea, are nevoie de lemne de foc. Dorim sa ii ajutam pe acesti batrani. Pentru fiecare dintre cei 3 batrani am dori sa cumparam lemne in valoare de 800 lei (200 euro). In total vom avea nevoie de 2 400 lei (600 euro). Pentru cei care doriti sa faceti donatii, va rugam sa folositi modalitatile prezentate mai jos. La finalizarea actiunii vom realiza un material video si foto.

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la telefon: 0766 365 833 sau 0749 402 098, 0257 356 352, email: [email protected]

Pentru cei care doriti sa faceti donatii, le puteti face in modalitatile prezentate mai jos, cu specificatia: PT LEMNE DE FOC

Puteti dona prin:

1. Online cu cardul, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici:  http://slujirecrestina.ro/doneaza/

3. In conturile bancare ale asociatiei umanitare crestine Misiunea Speranta pentru Romania, deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos:

-IN LEI contul SPERANTA PENTRU ROMANIA *

RO39RZBR0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO contul SPERANTA PENTRU ROMANIA *

RO24RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Echipa Slujire Crestina
www.slujirecrestina.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button