Pastorul creştin iranian Youcef Nadarkhani este arestat din nou

5
160

Youcef NadarkhaniPotrivit unor surse preluate de pe site-ul actualidad.noticiascristianas.me, pastorul iranian Youcef Nadarkhani ar fi fost arestat din nou şi trimis în detenţie din cauza unor erori care s-au produs la eliberarea lui acum câteva luni de zile.

Ȋn luna septembrie 2009, pastorul Nadarkhani a fost acuzat de apostazie şi condamnat la 3 ani de închisoare. Cu toate că lucrurile se înrăutăţiseră şi viaţa acestuia era în pericol şi în pragul de a-şi pierde viaţa, petiţiile online şi miile de rugăciuni ale creştinilor au avut de câştigat anul acesta, când, după 1000 de zile petrecute în arest, Nadarkhani a fost eliberat.

Cu toate acestea, unele surse (încă nesigure) spun că pastorul Nadarkhani a fost returnat la închisoare printr-un ordin al directorului de la închisoarea din Lakan, care a spus că Youcef Nadarkhani a fost eliberat mai devreme din cauza multor insistenţe ale avocatului său, Mohammed Ali Dadkhah.

Sursele de informaţii încă nu ne sunt confirmate ca fiind adevărate 100%, însă sunteţi chemaţi din nou la rugăciune pentru a susţine familia acestui pastor. Rugaţi-vă pentru el şi familia lui în continuare !

5 COMENTARII

  1. […] Ȋn luna septembrie 2009, pastorul Nadarkhani a fost acuzat de apostazie şi condamnat la 3 ani de închisoare. Cu toate că lucrurile se înrăutăţiseră şi viaţa acestuia era în pericol şi în pragul de a-şi pierde viaţa, petiţiile online şi miile de rugăciuni ale creştinilor au avut de câştigat anul acesta, când, după 1000 de zile petrecute în arest, Nadarkhani a fost eliberat. Citeste mai mult AICI […]

  2. […] Ȋn luna septembrie 2009, pastorul Nadarkhani a fost acuzat de apostazie şi condamnat la 3 ani de închisoare. Cu toate că lucrurile se înrăutăţiseră şi viaţa acestuia era în pericol şi în pragul de a-şi pierde viaţa, petiţiile online şi miile de rugăciuni ale creştinilor au avut de câştigat anul acesta, când, după 1000 de zile petrecute în arest, Nadarkhani a fost eliberat. Citeste mai mult AICI […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.