ExterneStiri

Pastorul creştin iranian Youcef Nadarkhani este arestat din nou

Youcef NadarkhaniPotrivit unor surse preluate de pe site-ul actualidad.noticiascristianas.me, pastorul iranian Youcef Nadarkhani ar fi fost arestat din nou şi trimis în detenţie din cauza unor erori care s-au produs la eliberarea lui acum câteva luni de zile.

Ȋn luna septembrie 2009, pastorul Nadarkhani a fost acuzat de apostazie şi condamnat la 3 ani de închisoare. Cu toate că lucrurile se înrăutăţiseră şi viaţa acestuia era în pericol şi în pragul de a-şi pierde viaţa, petiţiile online şi miile de rugăciuni ale creştinilor au avut de câştigat anul acesta, când, după 1000 de zile petrecute în arest, Nadarkhani a fost eliberat.

Cu toate acestea, unele surse (încă nesigure) spun că pastorul Nadarkhani a fost returnat la închisoare printr-un ordin al directorului de la închisoarea din Lakan, care a spus că Youcef Nadarkhani a fost eliberat mai devreme din cauza multor insistenţe ale avocatului său, Mohammed Ali Dadkhah.

Sursele de informaţii încă nu ne sunt confirmate ca fiind adevărate 100%, însă sunteţi chemaţi din nou la rugăciune pentru a susţine familia acestui pastor. Rugaţi-vă pentru el şi familia lui în continuare !

Tags
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Articole Aleatorii

5 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro

Close
Close