Darul refuzat de tine

In Editoriale

Ne aflăm deja în apropierea sărbătorilor de iarnă, moment prin care fiecare dintre noi este cu gândul la ceva anume. Dacă aş întreba câţiva copii, cu siguranţă mi-ar spune că aşteaptă cu nerăbdare sărbătorile pentru a primi cadouri. Cine le aduce? Copiii spun că Moş Crăciun; e adevărat, pentru că părinţii lor tot lui Moş Crăciun se închină. Dacă se închinau lui Dumnezeu, ar fi ştiut că darurile vin din partea lui Dumnezeu şi prin ajutorul Lui.

Un mare dar pe care mulţi dintre noi nu reuşim să-L vedem este că de sărbători uităm ceea ce este mai important: cadoul de la Dumnezeu. Ochii ne fug după lucrurile materiale, după cadouri şi mâncarea bogată care va trece odată cu sărbătorile. Nu mă înţelegeţi greşit, dacă Dumnezeu te-a binecuvântat, laudă-L pe El pentru acest lucru, şi, de asemenea, poţi fi şi tu la rândul tău o binecuvântare pentru alţii în acest moment al sărbătorilor!

Darul despre care doresc să vorbesc acum este chiar sărbătoritul acestei sărbători (şi mare tragedie este că mulţi dintre noi uităm chiar şi pe cine sărbătorim: pe Isus Hristos sau pe Moş Crăciun ?).

Pruncul Isus Hristos, născut de peste 2000 de ani, este cadoul perfect pe care l-a putut vreodată dărui Dumnezeu Tatăl pentru omenire în semn de iubire şi cu scopul de răscumpărare a omului din păcat.

Da, El este acel cadou prin care Dumnezeu Şi-a arătat dragostea pentru omenire: Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică” (Ioan 3:16).

Luna decembrie, luna cadoului suprem, este gata să intre în inima ta, dar depinde de tine unde vei primi acest cadou. Pregăteşte-ţi inima, decorează-ţi cămăruţele inimii cu bunătate şi primeşte cadoul pe care Dumnezeu ţi-l trimite, special pentru tine!!!

Sărbători fericite !

elefant.ro

You may also read!

Evanghelistul Billy Graham, şi-a încheiat alergarea pe acest pământ

Cel mai mare evanghelist al secolului XX și-a încheiat alergarea și a plecat în veșnicie la vârsta onorabilă de

Read More...

Conferință. Tinerii sunt profund dezamăgiți de presiunea socială a unui corp perfect

Episcopul de Gloucester, Rachel Treweek, urmează să găzduiască o conferință națională săptămâna viitoare, vizând combaterea anxietății imaginii corporale la

Read More...

5 mituri despre relații existente în cultura noastră

Trebuie doar să te uiți la câteva episoade dintr-un serial popular ca să îți dai seama că ceea ce

Read More...

One commentOn Darul refuzat de tine

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro