Un pahar de lapte (plătit în întregime)

In Povestiri cu Talc

Într-o zi, un băiat sărac care vindea bunuri din uşă în uşă pentru a-şi plăti trecerea prin şcoală a constatat că i-a rămas doar o monedă de zece cenţi, şi îi era foame. A decis să ceară mâncare la următoarea casă. Totuşi, şi-a pierdut curajul când o adorabilă doamnă tânără a deschis uşa. În loc să ceară mâncare, băiatul a cerut apă.

Ea s-a gândit că băiatului îi este foame, aşa că i-a adus un pahar mare cu lapte. El îl bău încet, apoi întrebă: „Cât îţi datorez?” „Nu îmi datorezi nimic”, a răspuns ea. „Mama m-a învăţat să nu accept niciodată plată pentru bunătate.” El a spus: „Atunci îţi mulţumesc din inimă.”

Când Howard Kelly a părăsit casa, nu numai că s-a simţit mai puternic din punct de vedere fizic, însă credinţa în Dumnezeu şi om a fost puternică, de asemenea. Fusese gata să renunţe.

Ani mai târziu, tânăra doamnă a devenit bolnavă în stare critică. Medicii locali erau zadarnici. Într-un final, au trimis-o în marele oraş, unde au cerut specialişti pentru a studia boala rară a femeii. Dr. Howard Kelly a fost invitat pentru consult. Când el a auzit numele oraşului de unde doamna venea, o stranie lumină i-a umplut ochii. Imediat, s-a ridicat şi a coborât în camera ei. Îmbrăcat în haine de medic, a venit să o vadă. Pe loc a recunoscut-o. Din acea zi, medicul a oferit atenţie specială cazului.

După o lungă luptă, bătălia era câştigată. Dr. Kelly a solicitat biroului managerial să îi înmâneze nota finală de plată pentru aprobare. S-a uitat la ea, apoi a scris ceva la margine, iar nota de plată a fost trimisă în camera doamnei. Ea se temuse să o deschidă, căci era sigură că pentru asta îi va lua o viaţă întreagă să o plătească în întregime. În final s-a uitat, iar ceva de pe marginra notei de plată i-a captat atenţia. Ea începuse să citească următoarele cuvinte:

„Plătit în întregime cu un pahar de lapte”

Semnat, Dr. Howard Kelly.

Lacrimi de bucurie i-au inundat ochii, iar inima sa fericită s-a rugat: „Mulţumesc, Dumnezeule, că dragostea Ta s-a răspândit în inimile şi mâinile oamenilor!”

Tradus cu permisiune pentru TotalSchimbat.ro, de pe TurnBackToGod 

You may also read!

Cine este Dumnezeul tău?

Trupurile noastre au nevoie de odihnă zilnică. Am fost creați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu și la fel,

Read More...

„Sufăr de o formă rară de cancer osos”, povestea lui Stoica Alexandru

Nume si prenume: Stoica Alexandru Varsta: 4 Localitatea: Lupeni Diagnostic: Sarcom Ewing sacrat stadiul 4 Suma necesara: 7000 Euro

Read More...

„Descoperă-ţi chemarea ta ca şi lider în domeniul profeional” (30 iunie – 02 iulie, Cluj, România)

Ești un tânăr profesionist cu vârsta între 22 și 35 de ani și lucrezi într-un mediu profesional? Atunci acest

Read More...

One commentOn Un pahar de lapte (plătit în întregime)

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro