Un pahar de lapte (plătit în întregime)

In Povestiri cu Talc

Într-o zi, un băiat sărac care vindea bunuri din uşă în uşă pentru a-şi plăti trecerea prin şcoală a constatat că i-a rămas doar o monedă de zece cenţi, şi îi era foame. A decis să ceară mâncare la următoarea casă. Totuşi, şi-a pierdut curajul când o adorabilă doamnă tânără a deschis uşa. În loc să ceară mâncare, băiatul a cerut apă.

Ea s-a gândit că băiatului îi este foame, aşa că i-a adus un pahar mare cu lapte. El îl bău încet, apoi întrebă: „Cât îţi datorez?” „Nu îmi datorezi nimic”, a răspuns ea. „Mama m-a învăţat să nu accept niciodată plată pentru bunătate.” El a spus: „Atunci îţi mulţumesc din inimă.”

Când Howard Kelly a părăsit casa, nu numai că s-a simţit mai puternic din punct de vedere fizic, însă credinţa în Dumnezeu şi om a fost puternică, de asemenea. Fusese gata să renunţe.

Ani mai târziu, tânăra doamnă a devenit bolnavă în stare critică. Medicii locali erau zadarnici. Într-un final, au trimis-o în marele oraş, unde au cerut specialişti pentru a studia boala rară a femeii. Dr. Howard Kelly a fost invitat pentru consult. Când el a auzit numele oraşului de unde doamna venea, o stranie lumină i-a umplut ochii. Imediat, s-a ridicat şi a coborât în camera ei. Îmbrăcat în haine de medic, a venit să o vadă. Pe loc a recunoscut-o. Din acea zi, medicul a oferit atenţie specială cazului.

După o lungă luptă, bătălia era câştigată. Dr. Kelly a solicitat biroului managerial să îi înmâneze nota finală de plată pentru aprobare. S-a uitat la ea, apoi a scris ceva la margine, iar nota de plată a fost trimisă în camera doamnei. Ea se temuse să o deschidă, căci era sigură că pentru asta îi va lua o viaţă întreagă să o plătească în întregime. În final s-a uitat, iar ceva de pe marginra notei de plată i-a captat atenţia. Ea începuse să citească următoarele cuvinte:

„Plătit în întregime cu un pahar de lapte”

Semnat, Dr. Howard Kelly.

Lacrimi de bucurie i-au inundat ochii, iar inima sa fericită s-a rugat: „Mulţumesc, Dumnezeule, că dragostea Ta s-a răspândit în inimile şi mâinile oamenilor!”

Tradus cu permisiune pentru TotalSchimbat.ro, de pe TurnBackToGod 

You may also read!

Un ajutor pentru Evanghelia Luca – familia Taciuc

Dragi fraţi şi surori, rude apropiate, iubiţi prieteni, Fie ca Domnul Isus să vă binecuvânteze în tot ceea ce

Read More...

Îndrăzneala şi puterea credinţei

Ionatan a zis tânărului care-i purta armele: „Hai să trecem la straja acestor necircumciși; poate că Domnul va lucra

Read More...

O dovadă a vieţii eterne dincolo de moarte

Stând singur undeva, îţi poţi imagina lucruri foarte diverse: că eşti preşedintele S.U.A, că eşti secretarul O.N.U, că eşti

Read More...

One commentOn Un pahar de lapte (plătit în întregime)

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro