Cazuri UmanitareStiri

Ion mai are nevoie de doar 300 de euro şi va putea merge din nou

UPDATE:  Suntem pe punctul de a procura pentru Ion protezele pentru ambele picioare. Pentru asta mai avem nevoie de 300 de euro. Facem un ultim apel la toti fratii crestini si credem ca din nou Duhul Sfant va misca inimi, ca se vor gasi persoane care sa il ajute pe Ion pentru ca, dupa 9 ani, sa poata merge din nou.

VA REAMINTIM:  Ion si-a pierdut ambele picioare si maini in urma cu 9 ani, in urma unui accident in padure.

Informatii suplimentare pe email: 0766 365 833 sau 0749 402 098

UPDATE: Actele lui Ion au fost finalizate si a inceput sa primeasca pensia de handicap. Acum isi poate permite sa inchirieze o casa si sa locuisca in societate.

Domnul Ion locuieste intr-o casa parasita dintr-o padure, in judetul Caras – Severin, la aproximativ 15 km de cea mai apropiata localitate, Bozovici. Nu are adresa, nu are curent electric, iar in zona nu exista semnal la telefonul mobil. In urma cu 9 ani, viata lui s-a schimbat complet, in urma unui accident in padure. Lucra pe un TAF, era iarna si cobora muntele. Masina a derapat si s-a rasturnat intr-o rapa. A fost aruncat afara din cabina, iar cabina a cazut peste el, retezandu-i ambele picioare si toate degetele de la maini. Acum se deplaseaza greu, cu ajutorul unui vechi carucior cu rotile. Din acest motiv si datorita izolarii in care traieste, nu a reusit inca sa obtina pensia de handicap. Visul lui cel mai mare este sa poata merge din nou. Lucrul acesta nu este posibil decat cu ajutorul unei proteze. De aceea, facem un apel la toti fratii crestini care doresc sa il ajute pe domnul Ion cu fonduri pentru cumpararea a doua proteze pentru ambele picioare. Ambele proteze se ridica la pretul de 3000 de euro (in pret sunt incluse si cheltuielile de transport, tratament si ingrijire).

Cei care sunt interesati ca sa il ajute pe domnul Ion ne pot contacta la adresa de email: misiuneaslujirecrestina@gmail.com, sau telefon:  0766 365 833  sau  0749 402 098.

Cei care locuiti in zona Caras – Severin, Timisoara, Mehedinti, si doriti sa il vizitati personal sau sa il ajutati personal, ne puteti contacta si ne putem deplasa impreuna la domnul Ion.

Cei care doriti sa faceti donatii pentru cumpararea acestor doua proteze, aveti modalitatile expuse mai jos:

1. Online direct cu cardul prin Epayment, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

3. Prin depuneri in conturile bancare ale Asociatiei Crestine Misiunea Speranta pentru Romania, deschise la Raiffeisen Bank:

-IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Dupa depunerea oricarei donatii, va rugam sa ne confirmati lucrul acesta la telefon sau pe email, specificand destinatia donatiei dumneavoastra catre domnul Ion.

Va multumim anticipat pentru sprijinul financiar!

Echipa Slujire Crestina

www.slujirecrestina.ro

Tags
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close