Se spune despre un alpinist, care, disperat să cucerească Aconcagua, şi-a început escaladarea după ani de pregătire. Dar îşi dorea gloria doar pentru el însuşi, de aceea plecă singur. Începu să urce şi se făcea din ce în ce mai târziu. Nu se pregătise pentru camping, ci a decis să continuie urcuşul. Curând se întunecă…

Noaptea căzuse greoi la o altitudine foarte mare. Vizibilitatea era zero. Totul era negru. Nu era nici lună, iar stelele erau acoperite de nori. În timp ce escalada o creastă la aproape 100 de metri depărtare de vârf, alunecă şi căzu. Căzând rapid n-a putut să vadă decât pete negre care treceau pe langă el. Simţi o senzaţie puternică cum ar fi supt de gravitaţie.

Continua să cadă… iar în acele moment agonizante îi trecură prin minte amintiri bune şi rele. Se gândea că sigur va muri. Dar apoi a simţit o zdruncinătură care aproape că îl despărţi în două. Da!!! Ca orice bun alpinist, se asigură cu o funie lungă legată în jurul taliei.

În acele momente de tăcere, suspendat în aer, nu a mai avut altă opţiune decât să strige: “AJUTĂ-MĂ, DOAMNE “ ,“AJUTĂ-MĂ!”

Dintr-o dată auzise o voce adâncă din ceruri: .. “Ce vrei să fac?”

“SALVEAZĂ-MĂ!”

 “Chiar crezi că te pot salva?”

“Bineînţeles, Domnul meu.”

“Atunci taie franghia care te ţine!”

A urmat un alt moment de tăcere şi nemişcare. Omul se tot ţinea strâns de frânghie. În următoarea zi, echipa de salvare găsi un alpinist îngheţat ţinându-se strâns de o frânghie…

LA DOI PAŞI DE PĂMÂNT!!!

——————————————————————————-

Dar tu? Cât de mult te încrezi în acea funie? De ce nu-i dai drumul?

Îţi spun, Dumnezeu are lucruri mari şi minunate pentru tine.

TAIE FRÂNGHIA ŞI ÎNCREDE-TE ÎN EL PUR ŞI SIMPLU!

Tradus cu permisiune pentru TotalSchimbat.ro, de pe TurnBackToGod