Jaerock Lee vorbeşte despre cât de mult ar trebui să ne rugăm

In Devotionale, Rugaciune

Dr. Jaerorck Lee, pastor al faimoasei Biserici coreene „Manmin”, a explicat cât  de mult trebuie să se roage pastorii şi slujitorii. El a notat că puterea rugăciunii este foarte importantă pentru o biserică modernă, deoarece azi mulţi credincioşi au încetat să se încreadă în El în vieţile lor.

„Când am deschis biserica noastră, foarte puţini oameni o frecventau. În acea vreme studiam, de asemenea, la seminar”, a spus pastorul. „În fiecare zi, de obicei, mă rugam timp de cinci sau şase ore. Chiar şi când eram ocupat, încercam să mă rog în acelaşi timp. Pentru pastori şi slujitori este important să se roage mai mult de cinci ore. Cineva poate spune că el nu are timp pentru asta. Dar voi răspunde că slujitorii ar trebui să se roage cel puţin trei ore. Membrii bisericii ar trebui să se roage două ore pentru a primi putere de a se elibera de păcate şi binecuvântări din partea lui Dumnezeu.”

Dr. Lee a sfătuit să se înceapă rugăciunea cu pocăinţă pentru păcate şi neascultare. „La început, ar trebui să distrugem toate barierele”, a notat dumnealui. „Apoi ar trebui să mulţumim lui Dumnezeu pentru mila şi darurile Sale, iar abia apoi să ne rugăm pentru Împărăţia lui Dumnezeu, pentru oamenii nemântuiţi, biserici, pastori, slujitori şi familia noastră. Este scris în Biblie. Dumnezeu ne binecuvântează când ne rugăm aşa. Înainte de rugăciune, ar trebui să Îl slăvim pe Dumnezeu, pentru a deschide uşile Împărăţiei lui Dumnezeu.”

Slujitorul a mărturisit că el petrece mult timp în singurătate de rugăciune şi se roagă pentru oamenii nemântuiţi, pentru biserică şi pentru predicarea Evangheliei. “În general, vorbesc cu Dumnezeu şi Îi cer călăuzire şi sfat. Vreau să fiu în voia Sa şi să fiu deschis cu El. Uneori Dumnezeu chiar îmi revelează ce se va întâmpla în politica lumii.”

Christian Telegraph

You may also read!

Cine este Dumnezeul tău?

Trupurile noastre au nevoie de odihnă zilnică. Am fost creați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu și la fel,

Read More...

„Sufăr de o formă rară de cancer osos”, povestea lui Stoica Alexandru

Nume si prenume: Stoica Alexandru Varsta: 4 Localitatea: Lupeni Diagnostic: Sarcom Ewing sacrat stadiul 4 Suma necesara: 7000 Euro

Read More...

„Descoperă-ţi chemarea ta ca şi lider în domeniul profeional” (30 iunie – 02 iulie, Cluj, România)

Ești un tânăr profesionist cu vârsta între 22 și 35 de ani și lucrezi într-un mediu profesional? Atunci acest

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro