BisericaPersecutiiRugaciune

Pastorul Youcef Nadarkhani se întoarce în instanţă în luna septembrie

Pastorul Youcef Nadarkhani, care şi-a petrecut mai mult de 1000 de zile în închisoare pentru credinţa sa în Isus Hristos, va trebui din nou să apară în instanţă, pentru o decizie judecătorească.

Ȋn data de 8 septembrie, Youcef Nadarkhani va trebui să se prezinte din nou în faţa instanţei pentru o decizie judecătorească, după ce şi-a petrecut mai mult de 1000 de zile în detenţie pentru credinţa în Isus Hristos. De data aceasta va trebui să răspundă la toate „acuzaţiile împotriva sa”, care îi vor fi rostite.

Ȋn anul 2009, când pastorul Youcef a fost reţinut de oficiali şi întrebat dacă îşi reneagă credinţa în Isus Hristos, răspunsul pe care oficialii l-au primit a fost „Eu nu pot”. De aceea, Nadarkhani a fost închis ilegal şi ţinut departe de soţia şi copiii lui din anul 2009.

Centrul American pentru Lege şi Justiţie (ACLJ) continuă să lupte şi să lucreze cu contractele care le are în Iran, şi cu ajutorul diplomaţilor străini care fac presiuni mari asupra Iranului pentru eliberarea lui Youcef Nadarkhani.

Rugaţi-vă în continuare pentru Youcef! Dumnezeu poate interveni prin moduri minunate. De asemenea, rugaţi-vă pentru soţia şi copiii pastorului, ca Dumnezeu să-i întărească în continuare şi în urma deciziilor care se vor lua în data de 8 septembrie.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button