BisericaDevotionale

Calea mântuirii

„Isus i-a zis: << Eu sunt calea, adevărul şi viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.>>” Ioan 14:6

Un turc s-a convertit la creştinism. Înfuriaţi peste măsură, toţi ai lui au venit la el pentru a-l trage la răspundere pentru actul săvârşit. Fiind întrebat ce l-a determinat să facă acest lucru, el a răspuns: „Închipuiţi-vă că eu călătoream pe un drum. Drumul nu îmi era cunoscut; deodată am ajuns la o răscruce. Mi-am zis: Acum chiar nu mai ştiu care este calea cea bună. Dar iată că la răscruce văd doi oameni: unul era mort şi celălalt viu. Ce ziceţi voi? Pe care dintre ei l-am întrebat şi pe care l-am rugat să-mi arate calea cea bună?”

-„Bineînţeles, pe cel viu”, au zis ei, „n-ai cum să te adresezi unui mort!”

-„Exact aşa am făcut. Eu mă aflam cu viaţa la o răscruce, şi deodată mi-au apărut în faţă doi oameni- Mahomed al religiei voastre şi Mântuitorul Isus. Mahomed, oricât am insistat, nu a putut să-mi răspundă nimic. Dar Isus – Cel care este viu- mi-a zis: „Eu sunt calea!” Numaidecât am plecat pe această cale care duce la mântuire şi El mi-a dat adevărul şi viaţa.”

Calea mântuirii este o Persoană; este Fiul lui Dumnezeu, care S-a dat pe Sine ca preţ de răscumpărare pentru noi. Dumnezeu ne arată o cale sigură: Fiul Său. El este calea mântuirii.

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button