Editoriale

Cât costă puţină „iubire”?

Trist este sa vezi astazi cum “iubirea” se cumpara de catre cine are bani, iar altii o vand, deoarece vor sa faca bani. Cat costa putina “iubire”? Ma doare sa vad oamenii cum cred ca in viata banii=iubire. Toate se invart in jurul banilor, si problemele apar din cauza banilor. Daca vrei sa vorbesti despre fericire, oamenii iti vor vorbi despre bani, caci asta este fericirea lor. Pace, armonie, bucurie? Le poti avea doar daca ai bani! Parintii isi influenteaza copiii sa se casatoreasca doar daca posibilul ginere sau nora are bani, indiferent daca propriul lor copil iubesc sau nu persoana. Tinerii se casatoresc din interes netinand cont ca o familie, ca sa fie trainica, trebuie cladita pe dragoste. Insa apare un gol in suflet, o nevoie umana dupa iubire, si cum poate fi obtinuta aceasta daca nu dand cuiva bani ca sa te iubeasca putin. Nu o numesc iubire. Iubirea nu se cumpara si nici nu se vinde.

O lume dependenta de bani. Suflete si trupuri vandute pentru bani. O agoniseala zadarnica si o viata pierduta. Din aceasta cauza cei mai multi oameni astazi isi pun capat zilelor, multe familii se destrama si tinerii isi pateaza hainele albe. Vieti ruinate. Sperante spulberate.

V-ati gandit de ce se nasc tot mai multe probleme? Pentru ca oamenii sunt flamanzi sa agoniseasca, sa aiba cati mai multi bani, dar intr-o zi, ajunsi la capatul puterilor, realizeaza ca nimic nu vor lua cu ei. Cand mori, Dumnezeu nu te va intreba cati bani ai strans, nici ce-ai facut cu ei. Dumnezeu te va intreba ce scop ai avut in viata. Ce ii vei raspunde?

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close