Declaraţii- exemplu pentru tinerele din ziua de azi făcute de atleta Lolo Jones

3
156

Atleta Lori „Lolo” Jones, în vârstă de 29 de ani, o atletă cunoscută la săriturile de 60 şi 100 de metri la obstacolele de la Jocurile Olimpice de la Londra, iar în urma unor interviuri, atleta şi-a mărturisit public convingerile religioase creştine, şi mai ales declaraţiile făcute despre virginitate, multe tinere din ziua de azi alegând să-şi risipească acest dar.

Cu toate că are o vârstă de 29 de ani, Lori Jones încă nu este căsătorită; mai mult decât atât, ea a declarat pentru presă următoarele: „Eu sunt creştină şi vreau să mă păstrez pentru căsătorie, pentru că este ceea ce Biblia m-a învăţat să fac. Am avut multe ocazii pentru a risipi ceea ce am primit de la Dumnezeu, şi vă rog să înţelegeţi că acest drum a fost greu, dar ceea ce am primit este un dar doar pentru soţul meu”.

Pe de altă parte, Jones a criticat profund mass-media pentru influenţa negativă pe care o promovează, şi spune că unii sunt deranjaţi de subiecte care ar fi de folos scrise, pe când pe alţii „i-am văzut mai puţini deranjaţi de postările video erotice ale celebrităţilor”.

Lori Jones a mai declarat că a rămâne o fecioară pentru vârsta ei este „mult mai dificil decât să te antrenezi pentru Jocurile Olimpice”, şi compară lupta purităţii sexuale în viaţa ei mai dificilă decât orice examen, chiar „mai dificil decât absolvirea la colegiu”.

Dacă ne uităm doar la statisticile de avorturi din România, ne dăm seama că un număr foarte mare de tineri îşi risipesc darurile de la Dumnezeu, înainte de vreme.

Rugaţi-vă pentru tinerii din România, ca Dumnezeu să le dea putere să preţuiască puritatea sexuală !!!

3 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.