ExterneStiri

Declaraţii- exemplu pentru tinerele din ziua de azi făcute de atleta Lolo Jones

Atleta Lori „Lolo” Jones, în vârstă de 29 de ani, o atletă cunoscută la săriturile de 60 şi 100 de metri la obstacolele de la Jocurile Olimpice de la Londra, iar în urma unor interviuri, atleta şi-a mărturisit public convingerile religioase creştine, şi mai ales declaraţiile făcute despre virginitate, multe tinere din ziua de azi alegând să-şi risipească acest dar.

Cu toate că are o vârstă de 29 de ani, Lori Jones încă nu este căsătorită; mai mult decât atât, ea a declarat pentru presă următoarele: „Eu sunt creştină şi vreau să mă păstrez pentru căsătorie, pentru că este ceea ce Biblia m-a învăţat să fac. Am avut multe ocazii pentru a risipi ceea ce am primit de la Dumnezeu, şi vă rog să înţelegeţi că acest drum a fost greu, dar ceea ce am primit este un dar doar pentru soţul meu”.

Pe de altă parte, Jones a criticat profund mass-media pentru influenţa negativă pe care o promovează, şi spune că unii sunt deranjaţi de subiecte care ar fi de folos scrise, pe când pe alţii „i-am văzut mai puţini deranjaţi de postările video erotice ale celebrităţilor”.

Lori Jones a mai declarat că a rămâne o fecioară pentru vârsta ei este „mult mai dificil decât să te antrenezi pentru Jocurile Olimpice”, şi compară lupta purităţii sexuale în viaţa ei mai dificilă decât orice examen, chiar „mai dificil decât absolvirea la colegiu”.

Dacă ne uităm doar la statisticile de avorturi din România, ne dăm seama că un număr foarte mare de tineri îşi risipesc darurile de la Dumnezeu, înainte de vreme.

Rugaţi-vă pentru tinerii din România, ca Dumnezeu să le dea putere să preţuiască puritatea sexuală !!!

Show More
Banner Pozitie 4 (liber)

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

3 Comments

  1. Fratilor nu trebuie sa ne rugam doar pt cei din ROMANIA, ci pt toti tinerii. Chiar si pt cei nemantuiti, care nu pun atata accent pe ceea ce inseamna SA RAMAI CURAT. Dumnezeu sa va binecuvinteze!

  2. Vă rog fierbine, fiice ale Ierusalimului, nu stârniţi dragostea, până nu vine ea ! Cântarea Cântărilor 8:4

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button