Promotii

Ajută-l pe Rareş şi poţi primi o Biblie de la Librăria Creştină Maranatha

Starea de sănătate a lui Rareş Basarab s-a înrăutăţit în ultima vreme. Mama lui ne-a mărturisit că era sa îl piardă din cauza unei infecţii pulmonare. Cinci zile a stat în comă profundă la spitalul Pediatrie 3 din Cluj. Dumnezeu să fie lăudat că Rareş astăzi încă trăieşte. Librarie Crestina Maranatha, Slujire Creştină şi Speranţa pentru România au început o campanie de strângere de fonduri pentru achiziţionarea unui aparat, concentrator de oxigen în valoare de 7 800 de euro. Omeneşte vorbind, viaţa lui Rareş depinde de acest aparat. Dorim ca acest caz umanitar să fie şi mai mult mediatizat în mediul online creştin şi necreştin.

Libraria Creştină Maranatha oferă cadou 2 Biblii din piele pentru 2 persoane care vor reuşi să promoveze cel mai mult cazul lui Rareş în mediul online. Dacă vrei să intri în posesia unei Biblii din cele două, iată ce trebuie să faci:

1. Adună cel puţin 1 000 de Like-uri pe Facebook, pentru Rareş, la acest articol: ( link ). Persoana care va aduna cele mai multe like-uri pe Facebook, peste 1000, va intra în posesia unei biblii la alegere, oferită de Libraria Creştină Maranatha.

2. Postează articolul cu Rareş de aici: ( link ) pe cel puţin 10 bloguri sau site-uri NECREŞTINE româneşti. Articolul trebuie să fie preluat în întregime şi să îi fie postată sursa prin link activ. De asemenea, trebuie să ne demonstrezi că tu ai făcut lucrul acesta.

Librarie Crestina Maranatha, Slujire Creştină şi Speranţa pentru România cheamă întreaga frăţietate să se roage pentru Rareş, pentru ca Domnul să mişte inimi şi să putem, în final, să achiziţionăm aparatul pentru Rareş. De asemenea, vă reamintim că orice comandă de carti crestine de la Librarie Crestina Maranatha devine un ajutor pentru Rareş.

Slujire Creştină
www.slujirecrestina.ro
Speranţa pentru România
www.sperantapentruromania.ro
Libraria Creştină Maranatha
www.librariamaranatha.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button