PromotiiStiri

Reduceri de Pasti la Libraria Maranatha

25Libraria Maranatha continua campaniile de reduceri masive, de data aceasta cu ocazia Sarbatorilor de Pasti. Veti gasi la noi pe site reduceri de pana la -25% la carti crestine, Biblii si cadouri crestine. Campania de reduceri se va desfasura in perioada 15 Aprilie – 1 Mai si va cuprinde peste 15 000 de produse aflate in oferta Librariei Maranatha. Reducerile se vor aplica pentru urmatoarele categorii de produse:

Biblii – va oferim sute de modele de Biblii din toate culorile, marimile si modelele;

Carti crestine – la noi veti gasi cea mai bogata oferta de carti crestine de la toate editurile crestine din tara. La cartile de psihologie si cartile motivationale, reducerile ajung de pana la -25%

Cadouri crestine – de asemenea, cea mai bogata oferta de cadouri crestine o gasiti tot la Libraria Maranatha. De Pasti va oferim reduceri de pana la -30% la cadouri crestine.

Va reamintim ca orice comanda plasata la Libraria Maranatha devine in mod indirect un ajutor umanitar pentru Oana Speranta Stoica care sufera de epidermoliza buloasa distrofica.

“Am basici pline cu apa pe tot corpul, am puroaie, orice atingere mai puternica ma doare si imi poate provoca rani. Cand ma trezesc, am hainele lipite de piele in zonele pe care m-am intins. Este ingrozitor”, ne-a marturisit Oana atunci cand am fost la ea.

Fondurile obtinute din vanzare de carti crestine, Biblii si cadouri crestine se vor directiona pentru plata tratamentului lunar pentru Oana. Libraria Maranatha va prezenta la inceputul lunii Mai un mesaj video de multumire din partea Oanei pentru clientii Librariei Maranatha. De aceea, va incurajam si va invitam sa o ajutam impreuna pe Oana, fie prin rugaciune, fie prin donatii, fie prin orice comanda plasata la Libraria Maranatha.

Va multumim ca sunteti clientii si partenerii nostri in aceasta lucrarea de misiune si ajutor umanitar.

Va asteptam cu drag la Libraria Maranatha ( www.librariamaranatha.ro)

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button