Meditatii

Am fost doar un om religios!

„…În toate privinţele vă găsesc foarte religioşi.” Faptele Apostolilor 17.22

În casa noastră, Biblia nu exista. Familia mea era foarte religioasă, dar nu şi credincioasă adevărului biblic. Pe când aveam 14 ani am primit cadou o Biblie de la un coleg de şcoală, dar n-am citit-o. Astfel am crescut în religia mea, dar nu L-am cunoscut pe Dumnezeu şi nici n-am avut dorinţa să-L cunosc.

Crescând mai mare am părăsit casa părintească şi m-am făcut marinar. Disciplina şi severitatea vieţii de marinar m-au înălţat şi mai mult în mândria mea. Însă Dumnezeu mi-a vorbit în mod răspicat. Într-o zi am călătorit cu o maşină şi am avut un accident grav. Atunci I-am mulţumit lui Dumnezeu, pe care nu-L cunoşteam, că n-am murit. După câteva zile de la accident am primit vestea tristă că tatăl meu a murit. Pe când urmăream cu privirea cum era coborât sicriul în groapă, m-am întrebat ce va fi după moarte. Sufletul mi s-a umplut de dorinţa de a-L cunoaşte pe Dumnezeu şi, chiar dacă eram întru totul neştiutor în privinţa adevărurilor spirituale, am văzut deşertăciunea acestei lumi. După ce am revenit la locul meu de muncă, m-am hotărât să aflu un răspuns la întrebările mele cu privire la viaţa de aici şi la ce va fi dincolo de mormânt.

Sămânţa Bună, GBV România

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button