ArticoleEditoriale

Dumnezeu se implică!

Poate că te-ai întrebat uneori cine este Dumnezeu cu adevărat sau ce influenţă ar trebui să aibă El în viaţa ta?  Probabil că au existat şi momente în care ţi-ai spus că El te-a uitat, că nu te mai ascultă şi că ar fi mai bine să-L laşi deoparte. Şi totuşi lucrurile nu sunt aşa cum par. Biblia ne arată că realitatea este alta. Dumnezeu nu este un Dumnezeu  care să stea nepăsător faţă de problemele şi rugăciunile noastre, ci dimpotrivă, El este un Dumnezeu atotputernic care nu numai că priveşte cu milă şi cu îndurare către noi, dar se şi implică în viaţa noastră. El ne-a lăsat cuvântul Său ca dovadă a faptului că putem fi pe deplin încredinţaţi că El se implică în viaţa noastră, iar atunci când Îi vom cere ceva vom şi primi.  „De aceea şi Eu vă spun: Cereţi, şi vi se va da; căutaţi, şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide. Fiindcă oricine cere, capătă; cine caută găseşte şi celui ce bate, i se deschide.” (Luca 11:9, 10)

Dumnezeu nu este rău şi nu ne dă mai mult decât putem duce, El este bun şi îndelung răbdător, totuşi nu trebuie să uităm că urăşte păcatul şi vrea ca şi noi să fim sfinţi.

Dumnezeu se implică în relaţiile noastre, în problemele  de la lucru sau de oricare alt fel, aşa că nu trebuie să ne simţim singuri şi nici să ne pierdem nădejdea. Se poate ca uneori răspunsul Lui să fie „nu” sau „aşteaptă”, dar nu se poate ca El să ne lase părăsiţi. Oamenii îşi mai încalcă promisiunile, dar Dumnezeu este Acela care rămâne mereu alături de tine, care are mereu o vorbă bună, un alin, o mustrare, şi toate acestea pentru că te iubeşte, pentru că ai preţ în ochii Lui şi pentru că se implică în viaţa ta!

Lavinia Dance

Show More

Lavinia Dance

Am descoperit că în viață dacă îl ai pe Dumnezeu ai totul, iar fără El nu ești nimic. Dacă sunt ceva, sunt prin harul Său. Și dacă harul Lui a ajuns până la mine, atunci eu consider că trebuie să ajungă peste tot.

Related Articles

One Comment

  1. Amin ! Tare mult mi-a placut : „Se poate ca uneori răspunsul Lui să fie nu, sau aşteaptă dar nu se poate ca El să ne lase părăsiţi. Oamenii îşi mai încalcă promisiunile dar Dumnezeu este Acela care rămâne mereu alături de tine….”
    Dau Slava pentru ca EL nu m-a parasit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button