Articole

Radu Mureşan a plecat la Domnul

Pentru mulţi creştini care l-au cunoscut pe Radu Mureşan, ziua de 24.04.2012 va rămâne în memorie pentru totdeauna. Ȋn zorii zilei, Dumnezeu a decis ca Radu Mureşan să părăsească pământul acesta, pentru a petrece veşnicia împreună în slava cerească.

Ȋn luna februarie a acestui an, Radu Mureşan a plecat în Uganda, Africa cu pneumonie, însă starea de sănătatre s-a agravat în Africa. Ajuns în România şi internat în unul din spitalele din Cluj-Napoca, nu a îmbunătăţit starea, ci din contră s-a advat.

Ne rugăm ca Dumnezeu să întărească familia Mureşan, părinţii, soţia şi copiii, şi restul familiei care suferă şi sunt alături de familia îndoliată.

Trăim cu speranţa că Radu ne aşteaptă în veşnicie, unde suferinţă nu va mai fi şi lacrimile vor dispărea.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

  1. Eu il cunosc pe fratele Radu. a venit la noi acasa si ne-a bagat radio si imi pare rau ca a plecat la Domnul. Nu putem sa ne impotrivim, asta a fost planul Domnului DUMNEZEU SA BINECUVANTEZE FAMILIA MURESAN. Pacea Domnului va transmit din partea familiei mele :-*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button