ArticoleEditoriale

Îţi faci timp să te rogi?

Poate că tu nu pui preţ pe rugăciune, sau pe ceea ce implică o convorbire sinceră cu Dumnezeu, dar ştiai că sunt oameni care se bazează pe acest lucru?

Ştiai că rugăciunea aduce speranţă şi linişte în suflet?

Nimeni nu te poate înţelege mai bine ca Dumnezeu, păcat însă că El nu este aici în persoană ca să stea de vorbă cu tine, poate acestea sunt gândurile pe care le ai uneori, însă Dumnezeu este lângă tine prin rugăciune şi chiar dacă nu-L poţi vedea, Îi poţi simţi alinarea. Nimeni nu leagă rănile mai bine ca El.

Şi totuşi, îţi faci tu timp să te rogi? Sau consideri acest lucru ca fiind unul nu prea important, uneori mai uiţi, iar alteori poate îţi zici că Dumnezeu nu te aude. Nimic mai fals. Dumnezeu aude şi vede totul, până şi gândurile tale, aşa că de ce nu ai veni să stai puţin de vorbă cu El? De ce nu i-ai spune ce ai pe suflet? Nu ai vrea să ştii că există cineva care îţi poate da chiar mai mult decât poţi tu cere sau gândi? Sau poate îţi spui „nu e adevărat, eu m-am rugat şi El nu mi-a dat ce i-am cerut”, dar oare a fost voia Lui ceea ce tu I-ai cerut? Sau poate răspunsul a fost „mai aşteaptă”.

Nu te înşela, Dumnezeu ascultă rugăciunea şi răspunde la vremea Lui, după cum îţi este ţie mai bine, însă tu îţi faci timp să stai de vorbă cu El?

Lavinia Dance

Show More

Lavinia Dance

Am descoperit că în viață dacă îl ai pe Dumnezeu ai totul, iar fără El nu ești nimic. Dacă sunt ceva, sunt prin harul Său. Și dacă harul Lui a ajuns până la mine, atunci eu consider că trebuie să ajungă peste tot.

Related Articles

One Comment

  1. Mi-a placut enorm de mult articolul !
    Prin rugaciune purtam o ,,conversatie” cu Dumnezeu . EL mereu ne asculta ruga si este in fiecare moment langa noi. EL isi dedica tot timpul oamenilor , dar noi ii dedicam macar cateva minute pe zi ?

    Eu ma rog in fiecare dimineata si in fiecare seara iar duminica ma duc la biserica pt ca eu cred in Dumnezeu mai mult decat cred in mine , iar tot ceea ce amrealizat , am realizat numai cu ajutorul Lui. De fiecare data este langa mine si ii multumesc mereu pentru acest lucru .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button