Editoriale

Legendӑ și Adevӑr

“Plecӑciune, Pӑrinte!” “Ce este cu voi la ora aceasta, ostașilor? Nu v-am dat noi poruncӑ sӑ pӑziți mormântul lui Isus?” “Iertare, pӑrinte, dar noi venim cu altӑ veste. Ȋn prima strajӑ a dimineții, ȋn locul ȋn care era mormântul, s-a produs un cutremur și un ȋnger din ceruri a venit și a prӑvӑlit piatra de la mormânt, iar Isus a ȋnviat!” “Confraților”, a zis mai marele Preoților “ce sӑ facem ca sӑ astupӑm zvonul acesta?“   “Ȋi vom mitui pe soldați”, a spus unul dintre ei, “și le vom spune sӑ ȋmprӑștie zvonul cum cӑ, ȋn momentul ȋn care dormeau strӑjile, ucenicii au venit și au furat trupul lui Isus”.

Vestea aceasta s-a rӑspândit rapid, ȋnsӑ arӑtӑrile lui Isus care au avut loc ȋn Ierusalim nu au putut fi șterse din memoria ucenicilor care au ȋnceput sӑ propovӑduiascӑ adevӑrata ȋnviere a lui Isus.

Legenda soldaților a rӑmas undeva ȋn istorie, ȋntr-o carte poate undeva uitatӑ pe un raft care azi nu mai existӑ. Realitatea ȋnvierii lui Isus ȋnsӑ a rӑmas vie ȋn sufletele creștinilor care și azi ȋși amintesc de Isus care a murit și a treia zi a ȋnviat dintre cei morți, ca prin ȋnvierea Lui sӑ avem parte de viațӑ veșnicӑ.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button