Triunghiul bermudelor ȋn viața realӑ

In Articole, Mesaj Biblic

Cred cӑ majoritata dintre dumneavoastrӑ știți ce este “triunghiul bermudelor”, sau ați vizionat tot felul de documentare ȋn ceea ce privește acest “fenomen”.
Bineȋnțeles, atâta timp cât existӑ tot felul de controverse ȋn ceea ce privește fenomenul acesta, oamenii au ȋnceput sӑ ȋși spunӑ propriile idei. Unii numesc acest fenomen “Marea diavolului”, alți spun cӑ este vorba despre o forțӑ a “extratereștilor”, alții dau vina pe fenoemnele naturii care se joacӑ cu omul, alții ȋntr-un fel și așa șirul merge mai departe.

Pentru cercetӑtori, și pentru cei mai iscusiți marinari, triunghiul bermudelor reprezintӑ o ispitӑ, care ȋi impinge de la spate sӑ meargӑ sӑ descopere fenomenul. Unii scapӑ de ispitӑ, iar alții, lӑsați sӑ fie conduși de propriul instinct, se avântӑ ȋn descoperiri. Cum se știe, 90 % din rezultate sunt tragice din cauza disparițiilor care au loc des ȋn aceastӑ zonӑ.

Ȋn viața creștinӑ, “triunghiul bermudelor” este ȋn viața noastrӑ. Ne confruntӑm cu tot felul de lucruri ȋn care semenii noștri cad și greu se mai ridicӑ, ori nu se mai ridicӑ deloc. Un proverb românesc ne spune cӑ trebuie sӑ ȋnvӑțӑm din greșelile altora. Cu toate cӑ a greși este rezultatul ispitei, cele douӑ au elemente comune. “Triunghiul bermudelor” e plin cu mistere ȋncât credem cӑ vom descoperi care sunt efectele și vom putea sӑ venim cu argumente clare pentru semenii noștri, explicându-le de ce au cӑzut, de ce au fost atrași de aceastӑ forțӑ. “Ispita e ispitӑ”, spunea cineva și “nu te prea poți opune cu ușurințӑ”, adӑuga el. Totuși, bazându-ne pe cuvântul lui Dumnezeu ce ne este transmis ȋn Sfânta Scripturӑ, ispitele nu sunt peste puterea noastrӑ ȋncât nu putem ȋnvinge. Când ești aproape de “triunghiul bermudelor”, nu uita cӑ cineva așteaptӑ sӑ ȋi ceri ajutorul pentru ca sӑ poți rӑzbate ispita.

De aceea, atunci când cӑlӑtorești pe marea vieții, roagӑ-L pe Isus sӑ vinӑ ȋn corabia ta. El te va conduce pe drumul cel bun și vei reuși sӑ scapi de “triunghiul bermudelor”.

You may also read!

Un ajutor pentru Evanghelia Luca – familia Taciuc

Dragi fraţi şi surori, rude apropiate, iubiţi prieteni, Fie ca Domnul Isus să vă binecuvânteze în tot ceea ce

Read More...

Îndrăzneala şi puterea credinţei

Ionatan a zis tânărului care-i purta armele: „Hai să trecem la straja acestor necircumciși; poate că Domnul va lucra

Read More...

O dovadă a vieţii eterne dincolo de moarte

Stând singur undeva, îţi poţi imagina lucruri foarte diverse: că eşti preşedintele S.U.A, că eşti secretarul O.N.U, că eşti

Read More...

One commentOn Triunghiul bermudelor ȋn viața realӑ

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro