ArticoleEditoriale

De unde vine ajutorul?

„Îmi ridic ochii spre munţi…
De unde îmi va veni ajutorul? 
Ajutorul îmi vine de la Domnul care a făcut cerurile şi pământul.” Psalmul 121: 1,2

Fiecare om poartă în spatele său o povară. Unii o au mai grea, alţii mai uşoară, pentru că la fiecare i s-a dat după puterile sale. ( Nu v-a ajuns nicio ispită, care să nu fi fost potrivită cu puterea omenească. Şi Dumnezeu  care este credincios nu va îngădui să fiţi ispitiţi peste puterile voastre, ci împreună cu ispita a pregătit şi mijlocul să ieşiţi din ea, ca s-o puteţi răbda. 1 Corinteni 10:12 )
Ceea ce oamenii uită adeseori e că ei nu trebuie să ducă singuri acestă povară, pentru că Dumnezeu a luat-o asupra Lui şi încă o mai ia. Unii oameni se încăpăţânează s-o ducă singuri şi să dea vina pe Dumnezeu pentru acea povară, alţii în schimb o duc pe jumătate, iar pe cealaltă jumătate îl lasă pe Dumnezeu să o ducă. Ceea ce nu ştiu ei e că El vrea  să aruncăm toată povara noastră asupra Lui, nu doar un sfert sau jumătate. ( Nu vă îngrijoraţi de nimic, ci în orice lucru aduceţi  cererile voastre la cuoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri. Filipeni 4:6 )

„Adevărat, adevărat vă spun că, voi veţi plânge şi, vă veţi tângui, iar lumea se va bucura, vă veţi întrista, dar întristarea voastră se va preface în bucurie.” Ioan 16:20

Show More

Lavinia Dance

Am descoperit că în viață dacă îl ai pe Dumnezeu ai totul, iar fără El nu ești nimic. Dacă sunt ceva, sunt prin harul Său. Și dacă harul Lui a ajuns până la mine, atunci eu consider că trebuie să ajungă peste tot.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button